Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μεθυσμένος έριξε κουτουλιά σε περιπολικό στην Σκόπελο

Μεθυσμένος έριξε κουτουλιά σε περιπολικό στην Σκόπελο

Το σκηνικό έλαβε χώρα το 2020 και μόλις χθες (16/06) η υπόθεση δικάστηκε ερήμην

Συνελήφθη 44χρονος άνδρας στη Σκόπελο που εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και όταν του ζητήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ, τότε επιτέθηκε στους αστυνομικούς που τον είχαν σταματήσει.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας οδηγούσε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, και όταν τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί, τον έπιασε… αμόκ και έριξε κουτουλιά στο περιπολικό σπάζοντας το παρμπρίζ.

Δεν πτοήθηκε από τον τραυματισμό

Δεδομένης και της υψηλής ποσότητας αλκοόλ στο αίμα του, ο ίδιος δεν πτοήθηκε από τον όποιο τραυματισμό προκάλεσε στον εαυτό του από την «επίθεση» στο περιπολικό, και στράφηκε στη συνέχεια στους αστυνομικούς.

Όταν κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν οι αστυνομικοί, τον οδήγησαν στο Τμήμα, όπου και προκάλεσε ζημιές ξηλώνοντας τους σωλήνες του WC. Την επόμενη ημέρα εφόσον μπόρεσε να συνέλθει από το μεθύσι και τον ενημέρωσαν για όσα έπραξε, έκλαιγε και ζητούσε συγγνώμη, ενώ πλήρωσε για τις ζημιές που προκάλεσε.

Ποια ποινή του επιβλήθηκε

Κατόπιν, το σκηνικό έλαβε χώρα το 2020 και μόλις χθες (16/06) η υπόθεση δικάστηκε ερήμηναπό το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για βία κατά υπαλλήλων κατά συρροή, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς, αντίσταση κατά της αρχής, εξύβριση και απειλή.

Ο 44χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 29 μηνών και 400 ευρώ με τριετή αναστολή, ενώ του δόθηκε η δυνατότητα η έφεσή του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα. Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο 44χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί μεθυσμένος και του ζητήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024