Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει 43χρονη με αναπηρία: «Με βίαζε ο ξάδερφός μου και απειλούσε ότι θα με σκοτώσει»

Συγκλονίζει 43χρονη με αναπηρία: «Με βίαζε ο ξάδερφός μου και απειλούσε ότι θα με σκοτώσει»

Έναν εφιάλτη έζησε στα χέρια του συγγενή της μια γυναίκα με αναπηρία - «Πήγα στην αστυνομία και δεν έκαναν τίποτα»

Φρίκη προκαλεί η καταγγελία μιας 43χρονης με αναπηρία, θύμα βιασμού κατ’ εξακολούθηση από τον ξάδερφό της, ο οποίος απειλούσε πως θα την σκοτώσει αν αποκάλυπτε το μαρτύριό της.

«Ο πρώτος μου ξάδερφος με βίαζε. Μεγάλωσα μόνη μου και έχω περάσει παιδικά χρόνια δύσκολα. Από την οικογένειά μου κανείς δεν με έχει στηρίξει μικρή, οι μόνοι που με μεγάλωσαν ήταν ο πατέρας και η γιαγιά μου. Πέθανε ο πατέρας μου και αυτός ξεκίνησε να με καλεί σπίτι του και, ενώ ήμασταν σαν συγγενείς στην αρχή, μετά ξεκίνησε το μαρτύριό μου» λέει αρχικά η 43χρονη, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Ζήταγε να κάνω πράγματα που δεν ήθελα και άμα του έλεγα όχι μπορεί να με χτύπαγε»

Όπως εξομολογείται η γυναίκα, ο εφιάλτης άρχισε όταν χώρισε από τον σύζυγό της. «Όταν έμεινα μόνη μου, άρχισε να μου λέει ότι έχω μόνο αυτούς συγγενείς και κανέναν άλλον. Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει αν θα μίλαγα. Μού ζήταγε να κάνω πράγματα που δεν ήθελα και άμα του έλεγα όχι μπορεί να με χτύπαγε» συγκλονίζει.

«Φοβόμουν να πάω στην Αστυνομία. Όταν καμία φορά του έλεγα ότι δεν ήθελα να πάω, με απειλούσε ότι θα έρθει στο σπίτι μου και θα με σκοτώσει. Μου κράταγε τα χρήματα από την πρόνοια» ανέφερε η γυναίκα.

«Έχω πάει στην αστυνομία και δεν έκαναν τίποτα»

«Κλεινόμουν στον εαυτό μου. Προκειμένου να αποφεύγω ανάλογες καταστάσεις του έλεγα ψέματα ότι ήμουν άρρωστη» λέει η 43χρονη. «Έχω κάνει καταγγελία, έχω πάει στην αστυνομία και οι Αρχές δεν έκαναν τίποτα» καταγγέλλει.

Κάποια στιγμή αποφάσισε να μιλήσει για το μαρτύριό της στον πρώην σύντροφό της και στις φίλες της. «Με πήγαν στην αστυνομία για να κάνω την καταγγελία και μετά με πήγαν στον ιατροδικαστή. Το παραδέχθηκε ότι έγινε αυτό αλλά είπε ότι έγινε με τη θέλησή μου».

«Ζητάω δικαιοσύνη, ούτε αυτόφωρο δεν πήγε» τονίζει η γυναίκα και καλεί όλες τις γυναίκες που κακοποιούνται να μιλήσουν για όσα βιώνουν.

Sports in

Σπουδαία κίνηση από τον Ντιέγκο Κόστα που βοηθά τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία

Ο διεθνής επιθετικός της Γκρέμιο, Ντιέγκο Κόστα, προχωρά σε μια σπουδαία κίνηση για να βοηθήσει τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024