Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 63χρονου στην πλατεία Βάθη – Ποιος είναι ο δράστης

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 63χρονου στην πλατεία Βάθη – Ποιος είναι ο δράστης

Μετά από έρευνες της Αστυνομίας ο δράστης της δολοφονίας εντοπίστηκε χθες στα Εξάρχεια και συνελήφθη

Εντοπίστηκε ο δράστης της δολοφονίας του 63χρονου Βούλγαρου που είχε βρεθεί νεκρός με χτυπήματα από μαχαίρι στην πλατεία Βάθη τα ξημερώματα της Τετάρτης, 7 Ιουνίου.

Πρόκειται για έναν 61χρονο τουρκικής υπηκοότητας γνωστός στις Αρχές που έχει κατηγορηθεί, για βιασμούς, γενετήσιες πράξεις, παράνομη βία και άλλα αδικήματα, ενώ έχει δηλώσει στο παρελθόν διαφορετικά ονόματα και ηλικίες.

Οι έρευνες

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο άτυχος άνδρας από τη Βουλγαρία εντοπίστηκε νεκρός σε έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος να φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στη θωρακική χώρα.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν πληροφοριακά στοιχεία και προανακριτικά δεδομένα, από την περαιτέρω ανάλυση των οποίων κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη της επίθεσης.

Στα Εξάρχεια

Πρόκειται για 61χρονο αλλοδαπό τουρκικής υπηκόοτητας, ο οποίος μετά από σχετικές έρευνες εντοπίστηκε απογευματινές ώρες χθες (15-06-2023) στα Εξάρχεια από ειδική επιχειρησιακή ομάδα, που είχε συσταθεί για τον σκοπό αυτό.

Από την κατοχή του κατασχέθηκαν είδη ένδυσης και υπόδησης καθώς και σακίδιο πλάτης, που έφερε κατά τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση σε κύρια ανάκριση και σε βάρος του 61χρονου εκδόθηκε σχετικό ένταλμα, με το οποίο συνελήφθη και θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Η στιγμή της δολοφονίας

Κάμερα ασφαλείας είχε καταγράψει τη δολοφονική επίθεση του 61χρονου. Αρχικά ο κατηγορούμενος δεν παραδεχόταν την εμπλοκή του στο έγκλημα ωστόσο όταν οι αστυνομικοί του έδειξαν το βίντεο ομολόγησε λέγοντας ότι ήταν μεθυσμένος και δεν θυμάται πώς έγινε και γιατί μαχαίρωσε τον 63χρονο

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024