Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κίσσαμος: Καρέ-καρέ η έφοδος της ΕΚΑΜ στο σπίτι του 56χρονου που απειλούσε να ανατιναχθεί

Κίσσαμος: Καρέ-καρέ η έφοδος της ΕΚΑΜ στο σπίτι του 56χρονου που απειλούσε να ανατιναχθεί

Η στιγμή που οι αστυνομικοί πετούν δύο χειροβομβίδες κρότου λάμψης

Βίντεο από την έφοδο των δυνάμεων της ΕΚΑΜ στο σπίτι του 56χρονου άνδρα στην Κίσσαμο, όπου είχε ταμπουρωθεί και απειλούσε να τινάξει τα πάντα με δυναμίτη βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο που δημοσιεύει το flashnews.gr, καταγράφει τη στιγμή που οι αστυνομικοί, κατά την επιχείρηση σύλληψης και αφοπλισμού του άνδρα, πετούν δύο χειροβομβίδες κρότου λάμψης. To σπίτι του 56χρονου όπου λαμβάνει χώρα η επιχείρηση, βρίσκεται στα αριστερά.

Aκούγονται οι φωνές την ώρα της εφόδου και ο ήχος από τις δύο χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Ο 56χρονος, αφού συνελήφθη ύστερα από την επέμβαση της ΕΚΑΜ στο σπίτι του, οδηγήθηκε αρχικά προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Κισάμου και από εκεί, στο Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου.

Ο 56χρονος, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα, αποφασίσtηκε να μεταφερθεί στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων.

Το χρονικό

Ο άνδρας είχε κλειστεί στο σπίτι του στον Πύργο Κισσάμου, και απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του. Το συμβάν ξεκίνησε όταν το πρωί της Πέμπτης, ζητήθηκε από την Εισαγγελία Χανίων, η σύλληψη του άνδρα, αφού απειλούσε εισαγγελείς και δικαστικούς λειτουργούς.

Αστυνομικοί έσπευσαν στην περιοχή, για να τον συλλάβουν, ο ίδιος ωστόσο βγήκε από το σπίτι του που ζει με τη σύζυγό του κρατώντας στο ένα χέρι ένα μαχαίρι και στο άλλο ένα μασούρι δυναμίτη.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει συλληφθεί πολλές φορές για υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά ενώ αντιμετωπίζει και ψυχιατρικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος πήρε τηλέφωνο στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV, ενημερώνοντας για τις προθέσεις του. Όπως είπε: «Έχω κλειδώσει τη μητέρα μου και τη γυναίκα μου στην κουζίνα. Την αδερφή μου με τα παιδιά από τον πάνω όροφο τους έδιωξα. Είχα λατομείο και έχω εκρηκτικά πάνω μου αλλά και σε όλο το σπίτι και θα το ανατινάξω. Βγήκα από τον ΟΚΑΝΑ είμαι καθαρός από πρέζα αλλά θέλουν να με μπλέξουν με κοκαΐνη…Αυτή είναι η τελευταία μέρα που ζω. Θα τους τινάξω και θα αυτοκτονήσω».

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024