Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τέλος το θρίλερ στον Κίσσαμο -  Συνελήφθη ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του και απειλούσε να ανατιναχθεί

Τέλος το θρίλερ στον Κίσσαμο – Συνελήφθη ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του και απειλούσε να ανατιναχθεί

H επιχείρηση αφοπλισμού ολοκληρώθηκε μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις.

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με τον 56χρονο από τα Χανιά που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του στην περιοχή του Πύργου Κισσάμου και απειλούσε να ανατιναχθεί με δυναμίτη.

Η επικίνδυνη επιχείρηση αφοπλισμού του άνδρα ολοκληρώθηκε με ασφάλεια καθώς λίγο μετά τις 17:30 το απόγευμα της Πέμπτης, μετά από επιτυχημένη έφοδο της ειδικής ομάδας της ΕΚΑΜ και ο 56χρονος συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις με ψυχολόγο και διαπραγματευτή της αστυνομίας και αφού πρώτα είχε αποκλειστεί η περιοχή γύρω από το σπίτι και είχε διασφαλιστεί η απομάκρυνση της γυναίκας του από αυτό, αστυνομικοί ΕΚΑΜ έκαναν έφοδο στο σπίτι για να τον συλλάβουν.

Μάλιστα στο πλαίσιο της επιχείρησης, προκειμένου να μπορέσουν να τον αφοπλίσουν, έριξαν και δυο χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Το χρονικό

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο άνδρας είχε κλειστεί στο σπίτι του στον Πύργο Κισσάμου, και απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του. Το συμβάν ξεκίνησε όταν το πρωί της Πέμπτης, ζητήθηκε από την Εισαγγελία Χανίων, η σύλληψη του άνδρα, αφού απειλούσε εισαγγελείς και δικαστικούς λειτουργούς.

Αστυνομικοί του Τμήματος Κισσάμου έσπευσαν στην περιοχή, για να τον συλλάβουν, ο ίδιος ωστόσο βγήκε από το σπίτι του που ζει με τη σύζυγό του κρατώντας στο ένα χέρι ένα μαχαίρι και στο άλλο ένα μασούρι δυναμίτη.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει συλληφθεί πολλές φορές για υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά, είναι και ο ίδιος χρήστης, ενώ αντιμετωπίζει και ψυχιατρικά προβλήματα. Το ζευγάρι έχει ένα παιδί το οποίο δεν βρίσκεται στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος πήρε τηλέφωνο στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV, ενημερώνοντας για τις προθέσεις του. Όπως είπε: «Έχω κλειδώσει τη μητέρα μου και τη γυναίκα μου στην κουζίνα. Την αδερφή μου με τα παιδιά από τον πάνω όροφο τους έδιωξα. Είχα λατομείο και έχω εκρηκτικά πάνω μου αλλά και σε όλο το σπίτι και θα το ανατινάξω. Βγήκα από τον ΟΚΑΝΑ είμαι καθαρός από πρέζα αλλά θέλουν να με μπλέξουν με κοκαΐνη…Αυτή είναι η τελευταία μέρα που ζω. Θα τους τινάξω και θα αυτοκτονήσω».

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024