Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στο BCL και την επόμενη σεζόν το Περιστέρι

Στο BCL και την επόμενη σεζόν το Περιστέρι

Στο Basketball Champions League θα αγωνίζεται και τη σεζον 2023-2024 το Περιστέρι, όπως ανέφερε ο Πρόεδρός του, Γιώργος Πανταζόπουλος.

Το Περιστέρι θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στο Basketball Champions League, όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρός του, Γιώργος Πανταζόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα δεδομένα για την παραμονή του Βασίλη Σπανούλη.

Όσα είπε:

«Η ομάδα θα παίξει του χρόνου στο BCL. Σήμερα θα κατατεθεί ο φάκελος στο BCL και η ομάδα θα συμμετάσχει εκεί, όπως τα τελευταία χρόνια».

Για τη χρονιά: «Εμείς επειδή κάναμε και τον απολογισμό μας, σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι γιατί πρώτη φορά το Περιστέρι έκανε ταυτόχρονα αυτούς τους δύο στόχους που βάλαμε το καλοκαίρι. Το πιο σημαντικό είναι ότι παίξαμε πολύ ωραίο μπάσκετ με διάρκεια, χωρίς κοιλιά που πιστώνεται στον Βασίλη Σπανούλη και τα παιδιά που έβαλαν από κάτω το εγώ τους».

Για το στοίχημα με τον Σπανούλη: «Θέλω να είμαι ρεαλιστής, όσο μεγάλο ρίσκο είχε αν γνωρίζεις τον Σπανούλη καταλαβαίνεις γρήγορα ότι είναι μικρό το ρίσκο. Είναι εργατικός, μεθοδικός, δε χρειάζεται να πούμε πόσο ξέρει το μπάσκετ. Το καλοκαίρι είχαμε μιλήσει μου είπε ότι γνώριζε τη διαχείριση ως παίκτης και για εμένα ήταν αναμενόμενο να βγει».

Για το συμβόλαιο του Σπανούλη: «Το συμβόλαιό του είναι διετές, δεν υπάρχει θέμα Σπανούλη, υπήρχε ένα πλάνο διετίας και ο στόχος ήταν να είμαστε καλά ως ομάδα για να κάνουμε ξανά ένα νέο διετές».

«Στόχος είναι να φτάσουμε όπου και φέτος, το δύσκολο είναι να καθιερωθείς. Πρέπει να φτιάξουμε ένα πλάνο για το Περιστέρι ώστε να καθιερωθεί στην τετράδα. Δουλεύουμε πάρα πολύ και τα αναπτυξιακά τμήματα και όλο αυτό το πλάνο ελπίζουμε να φέρουμε παιδιά στη μεγάλη ομάδα. Προσπαθούμε να κλείσουμε τη συμφωνία με τον Μήτρου-Λονγκ, πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες».

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024