Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Premier League: Τα «πάρε-δώσε» που θα αλλάξουν τον ποδοσφαιρικό χάρτη

Premier League: Τα «πάρε-δώσε» που θα αλλάξουν τον ποδοσφαιρικό χάρτη

Μόλις λίγες μέρες «μέσα» στο καλοκαίρι και οι πρώτες μεταγραφές που αλλάζουν τη Premier League έγιναν. Η συνέχεια προβλέπεται καλύτερη…

Η Premier League, είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Η επόμενη σεζόν, θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με τα μεταγραφικά «μαγειρέματα» που οι ομάδες δείχνουν την πρόθεση να κάνουν. Κινήσεις, οι οποίες θα αλλάξουν όλο τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ευρώπης.

Η αρχή έγινε με την απόκτηση του Αλέξις Μακ Άλιστερ, από την Λίβερπουλ, ενώ ακόμη και η μετακίνηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα ανεβάσει τα επίπεδα ανταγωνισμού στο Champions League.

Πάμε όμως στα… προσεχώς!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον διαφαινόμενο ερχομό του Σεΐχι Γιασίμ, θα μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Ακόμα και αν οι φήμες για τον Κιλιάν Εμπαπέ είναι μη ρεαλιστικές, η περίπτωση του Μέισον Μάουντ, μόνο τέτοια δεν είναι. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέβαλε σήμερα προσφορά για τον Μέισον Μάουντ, όπως εγγυήθηκε στον παίκτη προ ημερών. Προσφορά αξίας 40 εκατομμυρίων λιρών. Η Τσέλσι απέρριψε την πρόταση. Δεν υπάρχει σχέδιο αποδοχής χρέωσης 40 εκατομμυρίων λιρών για τον Μάουντ. Η Γιουνάιτεντ σχεδιάζει να υποβάλει ξανά προσφορά».

Ο Μάουντ, ήταν στο τοπ-10 των παικτών της Premier League, με την μεγαλύτερη συνεισφορά στο επιθετικό κομμάτι των ομάδων (τελικές, πάσες που κατέληξαν σε ασίστ). Επίτευγμα σημαντικό, αν αναλογιστεί κανείς πως αγωνίστηκε λιγότερο από άλλες χρονιές, σε μία πολύ μέτρια Τσέλσι.

Η επόμενη κίνηση που θα «ταράξει» την Premier League, θα είναι αυτή της Άρσεναλ και η πρόθεσή της, να κάνει δικό της τον Κάι Χάβερτζ. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, κινείται για τον Γερμανό επιθετικό και μάλιστα με τον ίδιο σύμμαχο. Η εμπλοκή της Ρεάλ, πλέον δεν υφίσταται, παρά το αρχικό ενδιαφέρον.

«Η Τσέλσι θα μπορούσε να είναι ευέλικτη ως προς την τιμή μετά το αρχικό αίτημα των 75 εκατομμυρίων λιρών που θεωρήθηκε πολύ υψηλό από την Άρσεναλ. Ο παίκτης θέλει να φύγει και αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει την Άρσεναλ στη διαπραγμάτευση. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα πληρώσει ούτε 50 εκατομμύρια λίρες για τον Χάβερτς από τώρα και στο εξής», αναφέρει ο Ρομάνο σχετικά με το «σίριαλ» Χάβερτς-Άρσεναλ.

Είμαστε ακόμα στην αρχή του καλοκαιριού και ήδη στο μεταγραφικό παζάρι η θερμοκρασία ανεβαίνει. Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος αναμένει τις εξελίξεις και τη τελική μορφή του «χάρτη», ενόψει της σεζόν 2023-24.

Sports in

Το χρυσό στο Παρίσι και οι λόγοι που ο Πετρούνιας μπορεί να το κατακτήσει! (pics)

Yπάρχουν δύο σημαντικοί παράγοντες που θα παίξουν τεράστιο ρόλο στην προσπάθεια του να επαναλάβει το χρυσό θρίαμβο του 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024