Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μίροτιτς στον δρόμο για την Αρμάνι

Ο Μίροτιτς στον δρόμο για την Αρμάνι

Πάει Ιταλία ο άσος της Μπαρτσελόνα;

Το βράδυ της Παρασκευής αρχίζουν οι αναμετρήσεις για τους τελικούς του μπάσκετ στην Ισπανία και την Ιταλία. Από τη μια Μπαρτσελόνα – Ρεάλ και από την άλλη Βίρτους Μπολόνια- Αρμάνι Μιλάνο. Στη μέση, ποιος; Ο Νίκολα Μίροτιτς!

Ηδη, ένας παίκτης ολκής που αίφνης βγήκε στην αγορά προτού καν ολοκληρωθεί η σεζόν, φαίνεται πως δεν θα κάνει σίριαλ τη μεταγραφή του. Στην Ιταλία διαβεβαιώνουν ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ Αρμάνι Μιλάνο και Μίροτιτς!

Ο ισπανόφωνος  Μαυροβούνιος της Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Ρεάλ για πολλοστή φορά αυτή την αγωνιστική περίοδο και δεν είναι η κατάλληλη ώρα για κουβέντες που σχετίζονται με το αθλητικό του μέλλον. Αλλά επίσης είναι αλήθεια ότι οι δύο μονομάχοι της Ισπανίας έχουν βυθιστεί σε χίλιες και μία φήμες για μεταγραφές, περικοπές, υπογραφές και άλλα πολλά που τις επηρεάζουν άμεσα. Εχοντας μπροστά σπουδαία ματς, ποιος αλήθεια έχει όρεξη για μεταγραφικό κουβεντολόι;

Μάλλον, η διαρροή έγινε από το Μιλάνο:  ο Νίκολα Μίροτιτς  και η Αρμάνι έχουν  καταλήξει σε συμφωνία. Αρχική συμφωνία, όπως συνήθως λέγεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Όπως λέει ο δημοσιογράφος Emiliano Carchia, ο οποίος είναι συνήθως έγκυρος, επομένως υπάρχει κάτι ή μάλλον όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους.  Ήταν ήδη γνωστό ότι υπήρχε ενδιαφέρον, επαφές, ακόμη και συζητήσεις και  φαίνεται πως η μοίρα του Μίροτιτς για την επόμενη χρονιά έχει ήδη γραφτεί.

Ο Μίροτιτς δεν θα ήθελε να συνεχίσει στη Βαρκελώνη, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν και τις πληγές που άνοιξαν στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας και την ήττα από τη Ρεάλ. Νιώθει πως ο κύκλος του εκεί έκλεισε, άσχετα αν δεν κατάκτησε τους τίτλους που θα μπορούσε. Η μείωση του προϋπολογισμού της Μπαρτσελόνα ήταν ένα ακόμη «τρικ»  ώστε να πέσουν οι τίτλοι του τέλους ευκολότερα. Η σχέση είναι …αγκαλιά με αγκάθια, άρα δύσκολα θα συνεχιστεί. Και αν οριστικοποιηθεί αυτό το μεταγραφικό μπαμ, η …σκακιέρα του ευρωπαϊκού μπάσκετ μετακινείται. Ο καλός Μίροτιτς, είναι τόσο επιδραστικός ώστε η Αρμάνι μπορεί να ξαναγίνει ο θρύλος του παρελθόντος. Τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ευρώπη…

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024