Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη παραλία της Ελλάδας
Διαθέτει σχοινί ασφαλείας - Δείτε το βίντεο...
Η πιο επικίνδυνη παραλία της Ελλάδας βρίσκεται στην Ικαρία και δεν είναι άλλη από τον Να.
Η παραλία Νάς βρίσκεται στα βόρεια της Ικαρίας είναι αδιαμφισβήτητα η πιο επικίνδυνη παραλία της Ελλάδας και για αυτό τον λόγο είναι και μοναδική που διαθέτει σχοινί ασφαλείας, προκειμένου να μπορούν οι τολμηροί λουόμενοι που την επισκέπτονται να πιάνονται από αυτό και έτσι να μην παρασύρονται από τα πολύ ισχυρά θαλάσσια ρεύματα είτε προς τα ανοιχτά του Πελάγους είτε προς τα βράχια.
Ο Νας είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους γυμνιστές και τους φίλους του ελεύθερου κάμπινγκ. Η πρόσβαση στην παραλία γίνεται οδικώς από τον κεντρικό δρόμο Αγίου Κήρυκου – Αρμενιστή.
Αφότου περάσετε τον Αρμενιστή και διανύσετε μια απόσταση 3 χιλιομέτρων, θα χρειαστεί να αφήσετε στο κεντρικό δρόμο το αυτοκίνητό σας και να κατεβείτε ένα μονοπάτι με σκαλοπάτια που θα σας οδηγήσει αρχικά στο ποτάμι και στην συνέχεια, είτε μέσα από το ποτάμι είτε από τα βράχια, στην παραλία.
Δείτε το βίντεο
- Η απολογία του Μαλακάι Φλιν: «Ενήργησα με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει εμένα…»
- Καραμανλής: Δεν παραιτείται από βουλευτής – «Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές»
- Τσουκαλάς: Όποιος θέλει να φύγει η ΝΔ έχει μόνο μία επιλογή το ΠΑΣΟΚ – «Καμία ψήφος χαμένη»
- Πάσχα στην Αθήνα: Συναυλίες, θέατρο και δράσεις σε όλη την πόλη
- Πόλεμος στη Μέση Aνατολή: Πέντε ΥΠΟΙΚ της ΕΕ ζητούν να φορολογηθούν τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
- Παναθηναϊκός: Η αντίδραση του Γιάγκουσιτς στον παραγκωνισμό του
- Ίνιγκο Πέρεθ: «Ιστορικό το ματς κόντρα στην ΑΕΚ»
- Τράπεζες: Τι ισχύει για τις συναλλαγές τη Μεγάλη Δευτέρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442