Σοκ έπαθαν οι οδηγοί που βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (6/6) στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών στο ύψος της Αταλάντης στη Φθιώτιδα, καθώς είδαν ένα αυτοκίνητο να κινείται αντίθετα και να έρχεται κατά πάνω τους.
Συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Αθήνα και στην αριστερή λωρίδα, ένα αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση προς Λαμία.
Οι οδηγοί που κινούνταν στην ίδια λωρίδα επέστρεψαν έντρομοι στη μεσαία μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν, ενώ ευτυχώς αποφεύχθησαν τα χειρότερα.
Το ευτύχημα είναι ότι αυτό το λάθος δεν προκάλεσε κάποιο τροχαίο και έμεινε μόνο η ψυχική οδύνη σε όσους ήρθαν… «αντιμέτωποι» με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Επιχείρησε αναστροφή
Σύμφωνα με μαρτυρίες στο LamiaReport, στο τιμόνι βρισκόταν μια γυναίκα που φαίνεται ότι αντιλήφθηκε τα απεγνωσμένα νοήματά τους και μάλλον λίγο πιο κάτω επιχείρησε αναστροφή!
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.