Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καβάλα: 17χρονος μαθητής ο οδηγός που καρφώθηκε με τη μηχανή του σε απορριμματοφόρο

Καβάλα: 17χρονος μαθητής ο οδηγός που καρφώθηκε με τη μηχανή του σε απορριμματοφόρο

Συγκινεί η ανακοίνωση του σχολείου του 17χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Ένας 17χρονος μαθητής είναι το τραγικό θύμα του τροχαίου δυστυχήματος, το οποίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην Καβάλα.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο νεαρός έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και  σφηνώθηκε στις ρόδες ενός απορριμματοφόρου τύπου πρέσας.

Όπως αναφέρει το proininews.gr, ο νεαρός ήταν μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας, με το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου να εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το τραγικό γεγονός, τονίζοντας με ανακοίνωσή του ότι δεν είναι η πρώτη φορά που πενθούν για την απώλεια μαθητή τους από δυστύχημα στην άσφαλτο.

Η ανακοίνωση του σχολείου για τον θάνατο του μαθητή

Αισθήματα βαθιάς οδύνης μας κυρίευσαν, όταν πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε τον θάνατο μαθητή μας σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα. Ο μαθητής μας είναι ο Τόπι Ενέα, οδηγός της μηχανής που «καρφώθηκε» κάτω από απορριμματοφόρο του Δήμου Καβάλας.

Ένα πρόσχαρο παιδί, αγαπητό σε όλους, αθλητής, παίχτης της ομάδας ποδοσφαίρου του σχολείου μας. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει κουράγιο στους δικούς του.

Επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά, ότι τα παιδιά οδηγούν τις μηχανές τους -άλλοτε με δίπλωμα, άλλοτε χωρίς- με απερισκεψία και υψηλό βαθμό επικινδυνότητας εντός και εκτός πόλης. Έχουν άγνοια κινδύνου και μπορεί να εμπλακούν σε ατύχημα οποιαδήποτε στιγμή.

Φέτος, μαθητές/-τριες του σχολείου ενεπλάκησαν σε τουλάχιστον 7 μείζονα ατυχήματα. Το σχολείο πενθεί και δεν είναι η πρώτη φορά… Ας ελπίσουμε πως θα είναι η τελευταία.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024