Τρίτη 03 Οκτωβρίου 2023
weather-icon 21o
ps. post
scriptum

Τα ετερώνυμα έλκονται στην πολιτική; Προσεχώς οι απαντήσεις

19χρονη ισχυρίζεται πως έμεινε έγκυος από «διαβολικό πνεύμα»

19χρονη ισχυρίζεται πως έμεινε έγκυος από «διαβολικό πνεύμα»

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η 19χρονη, η οποία διατηρούσε την παρθενιά της, βίωσε μια σειρά από ασυνήθιστα γεγονότα που οδήγησαν στην απροσδόκητη εγκυμοσύνη της

Σε μια αινιγματική και αμφιλεγόμενη υπόθεση που έχει τραβήξει τη διεθνή προσοχή, μια 19χρονη γυναίκα από την Κολομβία ισχυρίζεται ότι… έμεινε έγκυος από ένα «κακό πνεύμα», ενώ διατηρούσε την παρθενιά της.

Η ιστορία της νεαρής γυναίκας έχει προκαλέσει έντονη συζήτηση και σκεπτικισμό μεταξύ των επαγγελματιών της ιατρικής, των θρησκευτικών ηγετών, αλλά και του κοινού.

Σύμφωνα με όσα δηλώνει η εν λόγω γυναίκα, βίωσε μια σειρά από ασυνήθιστα γεγονότα που οδήγησαν στην απροσδόκητη εγκυμοσύνη της.

Δεν συμμετείχε ποτέ σε οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα

Η ίδια επιμένει ανυποχώρητα ότι δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα, γεγονός που καθιστά τη σύλληψή της φαινομενικά αδύνατη με συμβατικά μέσα. Αντιθέτως, αποδίδει την εγκυμοσύνη της στην παρέμβαση ενός «κακού πνεύματος».

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι άρχισε να βλέπει παράξενα όνειρα και να αντιμετωπίζει ανεξήγητα φαινόμενα λίγο πριν ανακαλύψει την εγκυμοσύνη της. Περιγράφει ζωντανούς εφιάλτες που αφορούσαν μια κακόβουλη παρουσία που την επισκεπτόταν ενώ κοιμόταν.

Αυτές οι εμπειρίες, όπως ισχυρίζεται, την άφησαν να αισθάνεται βιασμένη και τρομοκρατημένη, οδηγώντας την να πιστέψει ότι είχε μείνει έγκυος από μια υπερφυσική οντότητα.

Η είδηση αυτής της εγκυμοσύνης διαδόθηκε γρήγορα κι ενώ ορισμένοι αμφισβητούν την αλήθεια των ισχυρισμών της, άλλοι βλέπουν την κατάσταση μέσα από το πρίσμα της πίστης και της θεϊκής παρέμβασης.

Η διαμάχη γύρω από αυτή την υπόθεση αντανακλά τη σύγκρουση μεταξύ επιστημονικού ορθολογισμού και θρησκευτικών πεποιθήσεων.

Only in

Τους τοποθέτησαν σπιράλ εν αγνοία τους - Τώρα μηνύουν το κράτος

Ομάδα 67 γυναικών καταγγέλλει ότι τους τοποθετήθηκε σπιράλ μεταξύ 1966 και 1970 χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 03 Οκτωβρίου 2023