Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπάμπα Βάνγκα: Η τρομακτική πρόβλεψη της τυφλής «μάντισσας» για πυρηνική καταστροφή το 2023

Μπάμπα Βάνγκα: Η τρομακτική πρόβλεψη της τυφλής «μάντισσας» για πυρηνική καταστροφή το 2023

Εκτός από την πυρηνική καταστροφή η Μπάμπα Βάνγκα πραγματοποίησε τέσσερις ακόμα σημαντικές προβλέψεις για το 2023.

Πυρηνικός όλεθρος ο οποίος θα συμβεί πριν το τέλος του 2023 και θα ρημάξει τη Γη, φέρεται να είναι μία από τις προβλέψεις της μυστικίστριας, Μπάμπα Βάνγκα.

Οι ακόλουθοι της τυφλής γυναίκας από τη Βουλγαρία πιστεύουν ότι έχει προβλέψει μερικά από τα μεγαλύτερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία, όπως τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και παρά το γεγονός ότι έχει πεθάνει εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια υποστηρίζουν ότι πολλές από τις «προφητείες» της έχουν βγει αληθινές.

Παρόλο που δεν έχει αφήσει πίσω της κάποια χειρόγραφη σημείωση ή βιβλίο, οι «προφητείες» της ακόμη βρίσκουν ακόμη απήχηση σε συγκεκριμένο κοινό.

Τώρα σύμφωνα με όσα αναφέρει η New York Post, οι ακόλουθοί της ισχυρίζονται ότι έχει προβλέψει μία ολέθρια πυρηνική καταστροφή, η οποία θα συμβεί φέτος.

Η τυφλή μυστικίστρια φέρεται να έχει προειδοποιήσει πως το 2023 θα πραγματοποιηθεί έκρηξη σε ένα μεγάλο πυρηνικό εργοστάσιο, το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει τοξικά σύννεφα πάνω από την Ασία.

Οι ακόλουθοί της πιστεύουν ότι και άλλες χώρες θα μπορούσαν να επηρεαστούν από την έκρηξη λόγω της διασποράς σοβαρών ασθενειών καθώς τα τοξικά σύννεφα θα γεμίσουν τον αέρα.

Οι προβλέψεις της Μπάμπα Βάνγκα για το 2023

Εκτός από την πυρηνική καταστροφή η Μπάμπα Βάνγκα πραγματοποίησε τέσσερις ακόμα σημαντικές προβλέψεις για το 2023.

Πρώτον φέρεται όπως λέγεται να έχει προβλέψει ότι η τροχιά της Γης θα αλλάξει. Παρόλο που η τροχιά του πλανήτη μας γύρω από την Ήλιο, μετατοπίζεται εδώ και δεκάδες χιλιάδες χρόνια, μία πιο δραματική αλλαγή θα ήταν καταστροφική.

Μία μετατόπιση πιο κοντά στο Ήλιο θα μπορούσε να λιώσει τους πάγους, ενώ μία μετατόπιση πιο μακριά θα μπορούσε να μας οδηγήσει σε μία νέα εποχή των Παγετώνων.

Επίσης, η Μπάμπα Βάνγκα πιστεύεται πως έχει προβλέψει μία ισχυρή ηλιακή καταιγίδα που θα ανατρέψει εντελώς το κλίμα.

Οι ηλιακές καταιγίδες είναι αναταραχές του ήλιου που μπορούν να εκτραπούν εκτός της ηλιόσφαιρας και να επηρεάσουν τη Γη.

Μερικοί έχουν ερμηνεύσει αυτή την προφητεία, ως ένα επερχόμενο ηλιακό τσουνάμι, το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλα τεχνολογικά προβλήματα, καθώς μικρές ηλιακές καταιγίδες συνήθως συμβαίνουν χωρίς να υπάρχουν καταστροφές.

Ακόμα, η μυστικίστρια από τη Βουλγαρία φέρεται να έχει προβλέψει ότι βιολογικά όπλα θα χρησιμοποιηθούν το 2023 από μία υπερδύναμη προκαλώντας εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους.

Τα βιολογικά όπλα είναι μικροοργανισμοί όπως ιοί, βακτήρια, μύκητες ή τοξικές ουσίες που παράγονται από έμβιους οργανισμούς και απελευθερώνονται για να προκαλέσουν ασθένειες και θανάτους ανθρώπων, ζώων και φυτών και έχουν απαγορευθεί από τη Σύμβαση για τα Βιολογικά και Τοξινικά Όπλα.

Τέλος, η Μπάμπα Βάνγκα φέρεται να έχει προβλέψει ότι φέτος θα τελειώσουν οι φυσικές γεννήσεις. Οι ακόλουθοι των «προφητειών» της πιστεύουν ότι όλα τα μωρά θα μεγαλώνουν σε εργαστήρια και πως κράτη και γιατροί θα αποφασίζουν ποιος θα παίρνει ένα. Μάλιστα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους οι γονείς θα μπορούν να επιλέγουν χαρακτηριστικά όπως το χρώμα των μαλλιών ή των ματιών.

Ποια ήταν η Μπάμπα Βάνγκα

Η Μπάμπα Βάνγκα πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών και πιστεύεται ότι κατά τη διάρκεια της ζωής της προέβλεψε την πανδημία του κοροναϊού, τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνας και την πυρηνική καταστροφή του Τσέρνομπιλ.

Η μυστικίστρια μεγάλωσε σε μία φάρμα στη Ρουμανία και σε ηλικία μόλις 12 ετών τυφλώθηκε σε μία ανεμοθύελλα. Έκτοτε σύμφωνα με τους ακολούθους της φέρεται να απέκτησε ένα μεταφυσικό χάρισμα που της έδινε τη δυνατότητα να προβλέπει το μέλλον.

Τι έχει προβλέψει η Μπάμπα Βάνγκα

Η Μπάμπα Βάνγκα έγινε ευρέως γνωστή και το όνομά της ήρθε στην επικαιρότητα όταν το 2000 φέρεται να είχε προβλέψει με ακρίβεια τη βύθιση του ρωσικού υποβρυχίου Κουρσκ.

Συγκεκριμένα φαίνεται να είχε ισχυριστεί ότι τον Αύγουστο του 1999, «το Κουρσκ θα καλυφθεί με νερό και όλος ο κόσμος θα θρηνήσει πάνω από αυτό». Το πυρηνικό υποβρήχιο βυθίστηκε  τελικά τον Αύγουστο του 2000, έναν χρόνο αφότου η μυστικίστρια φέρεται να είχε κάνει την πρόβλεψη, με όλο το πλήρωμα να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Επίσης, κάποιοι της αποδίδουν την πρόβλεψη των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους. Συγκεκριμένα το 1989 φέρεται να είχε πει: «Τρόμος, τρόμος! Οι Αμερικανοί αδελφοί θα πέσουν αφότου θα δεχθούν επιθέσεις από ατσάλινα πουλιά. Οι λύκοι θα θρηνούν στους θάμνους και αίμα αθώων θα χυθεί».

Πού έπεσαν έξω οι προβλέψεις της Μπάμπα Βάνγκα

Ευτυχώς, δεν έχουν αποδειχθεί ακριβείς όλες οι «προφητείες» της Μπάμπα Βάνγκα.

Σύμφωνα με ειδικούς που έχουν ερευνήσει τις προβλέψεις της υποστηρίζουν ότι είναι ακριβείς σε ποσοστό 68%, ενώ από την άλλη πλευρά οι ακόλουθοι της «Νοστράδαμου των Βαλκανίων», όπως την έχουν χαρακτηρίσει πολλοί, πιστεύουν ότι έχει πέσει μέσα στο 85% των «προφητειών» της.

Μεταξύ των άστοχων προβλέψεων που έχει κάνει ήταν ότι ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ θα αντιμετώπιζε μία κρίση που «θα κατέστρεφε τη χώρα», ωστόσο παρόλο που ο Ντόναλντ Τραμπ ήρθε αντιμέτωπος με αρκετές κρίσεις, οι ΗΠΑ υπάρχουν ακόμα και δεν διαλύθηκαν.

Επίσης, η Μπάμπα Βάνγκα προέβλεψε λανθασμένα ότι οι δύο ομάδες που θα έπαιζαν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1994 θα ήταν δύο ομάδες που θα ξεκινούσαν με το γράμμα «B», ωστόσο παρότι πέτυχε τη μία εκ των δύο φιναλίστ και την ομάδα που κατέκτησε τελικά το τρόπαιο, τη Βραζιλία δεν πέτυχε την ομάδα που ηττήθηκε, την Ιταλία.

Ο πυρηνικός πόλεμος είναι από τις προβλέψεις που δεν έχει καταφέρει να προβλέψει καθώς φέρεται να είχε υποστηρίξει πως θα συμβεί από το 2010 έως το 2014.

Ακόμα, φέρεται να είχε προφητεύσει το τέλος της Ευρώπης, το οποίο θα συνέβαινε το 2016. Εκείνη τη χρονιά η Βρετανία είχε ψηφίσει ώστε να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ωστόσο τόσο η ήπειρος όσο και η Ε.Ε. υπάρχουν ακόμα.

Sports in

«Το όριο είναι η πείνα» – Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή ενάντια στις πολιτικές λιτότητας του Μιλέι

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024