Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπορεί ένα ζευγάρι παπούτσια να σε κάνει καλύτερο δρομέα;

Μπορεί ένα ζευγάρι παπούτσια να σε κάνει καλύτερο δρομέα;

Η σύντομη απάντηση είναι «ναι». Φτάνει να επιλέξεις το σωστό.

Νέο αίμα της running κοινότητας ή βετεράνος ημιμαραθωνίων και λοιπών αγώνων αποστάσεων; Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις το σίγουρο είναι ότι έχεις αναρωτηθεί πολλές φορές πόση ουσία έχει η όλη συζήτηση περί δρομικών παπουτσιών. Στο κάτω-κάτω, μπορεί ένα ζευγάρι sneakers να δώσει «φτερά» στον διασκελισμό σου;

Με τον όρο ότι θα κάνεις τη σωστή επιλογή, η απάντηση δεν είναι απλώς θετική, αλλά συμπληρώνεται από πολλά παραπάνω οφέλη. Πέρα από το να βελτιώνει τις επιδόσεις σου, το ιδανικό ζευγάρι running παπουτσιών σε προστατεύει από τραυματισμούς και πλέον… αναλαμβάνει και ρόλο coach, δίνοντάς σου όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την προπόνησή σου.

Ένα τεχνολογικό θαύμα στα πόδια σου

Σε περίπτωση που οι παραπάνω πληροφορίες σε ξαφνιάζουν, το πιθανότερο είναι ότι δεν έχεις γνωρίσει ακόμη το UNDER ARMOUR HOVR Machina 3, το νέο μοντέλο δρομικών παπουτσιών που θα αλλάξει ριζικά τις καθημερινές σου προπονήσεις, είτε είσαι έμπειρος runner, είτε μόλις έχεις αρχίσει να βάζεις το τρέξιμο στη ζωή σου.

Δοκιμάζοντάς το – και ήδη από τη στιγμή που θα δέσεις τα κορδόνια σου – θα καταλάβεις έναν από τους σημαντικότερους λόγους που τόσο το νέο μοντέλο, όσο και πολλά ακόμη running παπούτσια της UA αγαπήθηκαν από τους δρομείς όλων των κατηγοριών. Η τεχνολογία HOVR, που αναφέρεται και στο όνομά του, εξασφαλίζει το πιο μαλακό πάτημα σε κάθε προσγείωση, ενώ, μόλις δοκιμάσεις να τρέξεις, θα διαπιστώσεις ότι εξαιρετική είναι και η επιστροφή ενέργειας. Μάλιστα, στα Machina 3, έχει προστεθεί αφρός HOVR διπλής πυκνότητας, για ακόμη μεγαλύτερη αντικραδασμική δράση, ταχύτερη απόκριση και μικρότερη πρόσκρουση.

Τα παραπάνω είναι εξίσου σημαντικά για τους έμπειρους – ιδίως αν η προετοιμασία για κάποιο μεγάλο αγώνα τούς κάνει να γράφουν χιλιόμετρα σε καθημερινή βάση –, αλλά και για τους αρχάριους, που αναπόφευκτα θα κάνουν λάθη και επομένως χρειάζονται κορυφαία υποστήριξη για να μην τα «πληρώσουν» με τραυματισμούς.

Ο προσωπικός σου coach

Όσο πολύτιμα και αν είναι όλα αυτά, δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του UA HOVR Machina 3. Κι αυτό γιατί τα σκήπτρα τα διατηρεί το ενσωματωμένο Bluetooth που συνδέεται με την εφαρμογή MapMyRun για να σε πληροφορεί για κάθε λεπτομέρεια της προπόνησής σου και να σε βοηθά να γίνεσαι διαρκώς καλύτερος.

Ουσιαστικά, το πρωτοποριακό παπούτσι παρακολουθεί τον ρυθμό, τον βηματισμό και άλλες βασικές μετρήσεις καθώς εσύ τρέχεις και μεταδίδει όλα τα δεδομένα real-time στο app της UA, δίνοντάς σου λεπτομερή, αναλυτικά στοιχεία και επιτρέποντάς σου να λάβεις εξατομικευμένη καθοδήγηση με βάση τις δικές σου επιδόσεις, τους στόχους και το ιστορικό σου. Με λίγα λόγια, εκτός από running shoes, τα Machina 3 είναι και ο… προσωπικός σου προπονητής, προσφέροντάς σου μια μεγάλη γκάμα από στοιχεία και tips κατευθείαν στο κινητό, χωρίς να χρειάζεσαι smartwatch ή GPS.

Και εμφάνιση και άνεση

Από τους εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς (οι τολμηροί θα αγαπήσουν τις εκδοχές με το φούξια και το lime), μέχρι την κομψή κλίση και τα ενδιαφέροντα ανοίγματα, κάθε λεπτομέρεια του UA HOVR Machina 3 συνδυάζει εργονομία με υψηλό σχεδιασμό.

Πάρε για παράδειγμα το offset των 8mm και την εξωτερική σόλα από καουτσούκ. Οι γωνίες που δημιουργούν δεν φαίνονται απλώς αεροδυναμικές, αλλά και είναι, βελτιώνοντας την πρόσκρουση και προσφέροντας ομαλή και σταθερή καθοδήγηση. Πρόσθεσε σε αυτά και το (πολύ) μαλακό πάτημα που σου χαρίζει η τεχνολογία HOVR και έχεις την μεγαλύτερη δυνατή αίσθηση σιγουριάς, ακόμη και στα πρώτα σου sprint.

Ταυτόχρονα, οι οπές στο επάνω μέρος του παπουτσιού, είναι πολλά παραπάνω από σχεδιαστικές λεπτομέρειες: εξασφαλίζουν στο UA HOVR Machina 3 εξαιρετική διαπνοή, κρατώντας τα πόδια σου δροσερά και άνετα ακόμη και στο τέλος της προπόνησης. Στα plus και η μαλακή γλώσσα που επιτρέπει τη βέλτιστη εφαρμογή.

Το τελικό μας συμπέρασμα; Ναι, ένα ζευγάρι running παπούτσια μπορεί να σε κάνει καλύτερο δρομέα. Τουλάχιστον, αν μιλάμε για τα UA HOVR Machina 3. Κι αν τα επιλέξεις, θυμήσου ότι μπορούν (και θέλουν) να σε ακολουθήσουν παντού – στην άσφαλτο ή τα ανώμαλα τερέν, αλλά και στο γυμναστήριο και όπου αλλού έχεις ανάγκη από ένα ζευγάρι άνετα και ικανά sneakers.

Ανακάλυψε τα UA HOVR Machina 3.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024