Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σολωμού έπαθε... Μακρυπούλια: Ξεσπά κατά της ίδιας αεροπορικής και το Twitter τη «δικάζει» για το «δε με ξέρετε;»

Η Σολωμού έπαθε… Μακρυπούλια: Ξεσπά κατά της ίδιας αεροπορικής και το Twitter τη «δικάζει» για το «δε με ξέρετε;»

Τι έχει συμβεί;

Στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια στάθηκε η συνάδελφός της Μαρία Σολωμού, με αφορμή το επεισόδιο της παρουσιάστριας του Ρουκ Ζουκ με την αεροπορική εταιρεία.

Η ηθοποιός, σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το οποίο προβλήθηκε στο «Πρωινό μας», η Μαρία Σολωμού εξιστόρησε τη δική της εμπειρία από την ίδια αεροπορική εταιρεία.

Τι είπε η Μαρία Σολωμού

«Την προηγούμενη εβδομάδα πέταξα για Θεσσαλονίκη και μπήκα ηλεκτρονικά να έκλεισα ένα εισιτήριο για εμένα και τον σκύλο μου. Μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω online check, φαντάστηκα ότι θα πρέπει να ζυγίσουν το σκύλο νωρίτερα. Λέω οκ θα πάω λίγο νωρίτερα. Η μόνη υποσημείωση που βγήκε είναι ότι πέρα από τα λεφτά που μου πήραν για το πήγαινε – έλα του σκυλιού, είναι να έχω ταυτότητα ή διαβατήριο. Μου είπαν ότι πρέπει να έχω βιβλιάριο του σκυλιού» τοποθετήθηκε αρχικά η Μαρία Σολωμού ενώ πρόσθεσε:

«Θα πίστευε κάποιος ότι λογικά ότι θα έπρεπε να είμαι ενήμερη και να ξέρω ότι τα σκυλάκια πετάνε με το βιβλιάριό τους. Δεν το φαντάστηκα γιατί αφενός δεν βγήκε κάποια υποσημείωση από κάτω, αφετέρου έχει τύχει να μην μου ζητήσουν ποτέ εμένα. Οπότε δεν ήξερα ότι για τις πτήσεις εσωτερικού χρειάζεται βιβλιάριο το σκυλί. Περίμενα κάνα τεταρτάκι, μέχρι να πειστεί η υπεύθυνη από τον άνθρωπο στο γκισέ να βγει έξω.

Βγήκε μόνο όταν πήγα να σηκώσω story επί τόπου. Πανικός. Ήρθε αυτή κι άλλη μία κυρία να μου πουν ότι δεν με ξέρουν και δεν ξέρουν αν έχω βιβλιάριο. Λέω “δε με ξέρετε; Και γιατί χεστήκ@τε όταν είπα να ανεβάσω story; Και γιατί τρέξατε τότε; Επίσης μου είπαν ότι οι άνθρωποι έχουν αλλεργίες. Λέω “αλήθεια; Και με το βιβλιαράκι του σκυλιού δεν θα έχουν αλλεργίες;”. Πήρα ένα ασυνόδευτο, γύρισε το σκυλί στη μαμά μου, έπαθα πανικό μέχρι να φτάσει και θα πω ότι οι κοπέλες μέσα στην καμπίνα ήταν εξαιρετικές».

Ξέσπασε ο Λιάγκας

«Το ότι μας ξέρουν δεν σημαίνει ότι ανοίγουν οι πόρτες! Το κινητό δεν είναι πυροβόλο!»

Το θέμα των βίντεο celebrities που έχουν παράπονα από συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία απασχόλησε το Πρωινό του ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε ειδικά το βίντεο της Μαρίας Σολωμού που δεν της επετράπη να πετάξει με τον σκύλο της καθώς δεν είχε βιβλιάριο υγείας.

«Αν ήμουν ο ιδιοκτήτης της … (όνομα εταιρείας) θα πλήρωνα τα κανάλια και θα έβγαζα τα stories Μακρυπούλια – Σολωμού και θα έκανα διαφήμιση ‘η πιο σοβαρή εταιρεία που σέβεται τους νόμους’.

Της Σολωμού της φίλης μου δεν της έχει πει ο κτηνίατρος όπως σε μένα ότι το βιβλιάριο είναι διαβατήριο;

Μια φορά εγώ δεν είχα ταυτότητα και δεν πέταξα. Πήρα την άλλη πτήση γιατί ντρεπόμουν να πω είμαι ο Λιάγκας. Το ότι μας ξέρουν δεν σημαίνει ότι ανοίγουν οι πόρτες» είπε ο παρουσιαστής και μάλιστα έκανε και κριτική για τη χρήση του Ιnstagram σε τέτοιες περιπτώσεις.

«Πρέπει να κοιτάξουμε και εμείς οι αναγνωρίσιμοι ότι αυτό εδώ δεν είναι κάποιο πυροβόλο, κάποιο όπλο, είναι επικίνδυνες ατραποί όλες αυτές που χρησιμοποιείτε! Δεν μπορούμε να τα λέμε αυτά τα πράγματα. Βλέπεις Ζέτα μου αγαπημένη ότι σου γύρισε μπούμερανγκ, ο κόσμος σε άδειασε»

Έντονες αντιδράσεις και στο Twitter

Όπως ήταν λογικό, έντονες ήταν και οι αντιδράσεις στο Twitter, με τους περισσότερους να στέκονται στην ατάκα της Μαρίας Σολωμού «δε με ξέρετε;».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024