Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σκάνδαλο Επστάιν: Αχόρταγος για σεξ και εμμονικός με τα δόντια των θυμάτων του ο παιδόφιλος δισεκατομμυριούχος

Σκάνδαλο Επστάιν: Αχόρταγος για σεξ και εμμονικός με τα δόντια των θυμάτων του ο παιδόφιλος δισεκατομμυριούχος

Συνευρισκόταν με 7 γυναίκες σε μια μέρα, αφού πρώτα τις έστελνε στον ορθοδοντικό του.

Χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις από τα ημερολόγια του Τζέφρι Επστάιν.

Ο Αμερικανός χρηματιστής, καταδικασμένος παιδόφιλος, που αυτοκτόνησε στη φυλακή αφήνοντας πίσω του ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο όποιο έγραφε «η πλάκα τελείωσε», συνευρισκόταν τουλάχιστον με 7 γυναίκες την ημέρα.

Μάλιστα, είχε τέτοια μανία με τα δόντια τους που πριν συναντηθεί μαζί τους της έστελνε γραμμή στο ορθοδοντικό του, ενώ είχε εγκαταστήσει και δύο οδοντιατρικές καρέκλες σε δύο επαύλεις τους για να τσεκάρει ότι όλα ήταν… ίσια.

Χωρίς αιδώ

Ίσως το πιο συγκλονιστικό στοιχείο από αυτά που δημοσιεύει η Daily Mail κατά αποκλειστικότητα είναι ότι τα παραπάνω συνέβαιναν ενώ ο Επστάιν είχε ήδη καταδικαστεί για εκπόρνευση ανηλίκου και είχε περάσει χρόνο στη φυλακή. Ήταν η περίοδος που πίεζε τον Μπιλ Γκέιτς να του δώσει χρήματα για ένα φιλανθρωπικό σωματείο που θα βοηθούσε να τον δεχτεί πίσω η κοσμική ελίτ της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα πάντως με την βρετανική εφημερίδα ο Επστάιν κανόνιζε τα ραντεβού του με τις νεαρές γυναίκες το ένα μετά το άλλο, ενώ πολλές φορές φρόντιζε να δει δύο και τρεις μαζί, με αποτέλεσμα να συναντά σχεδόν καθημερινά 7 γυναίκες μέσα σε 5 ώρες.

Ως εκ τούτο το μαύρο βιβλιαράκι του ήταν γεμάτο με μικρά ονόματα γυναικών που συνοδεύονταν από κάποια συγκεκριμένη ώρα και την ένδειξη «μασάζ».

Υψηλές επαφές

Να σημειωθεί ότι μια μέρα νωρίτερα είχε αποκαλυφθεί πόσο καλά διασυνδεμένος ήταν ο Αμερικανός χρηματιστής, αφού στις ατζέντες του βρέθηκαν ονόματα προέδρων, πρωθυπουργών και μελών για την προάσπιση των δικαιωμάτων, που μέχρι σήμερα δεν είχαν σχετιστεί μαζί του.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ένα πρώην ανώτατο στέλεχος της JPMorgan Chase φέρεται ότι επί χρόνια επικοινωνούσε με τον ομογενή διευθύνοντα σύμβουλο Τζέιμι Ντάιμον για τις δουλειές που είχε η τράπεζα με τον Επστάιν, δημιουργώντας έτσι το έδαφος για μια σύγκρουση με το πρώην αφεντικό του, το οποίο υποστηρίζει ότι δεν είχε τέτοιες συνομιλίες.

Ανάμεσα στα διάσημα άλλα ονόματα με τα οποία είχε επαφές ήταν ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Γούντι Άλεν, ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ, Εχούντ Μπάρακ μέχρι και ο διευθυντής της CIA, Γουίλιαμ Μπερνς.

Sports in

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουάιτεντ 4-0: Συντριβή για την ομάδα του Τεν Χαγκ

Η Κρίσταλ Πάλας διέλυσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024