Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Από τη Ρωσία με αγάπη – Η εξωσυζυγική σχέση του Μπιλ Γκέιτς ήταν φίλη με την κατάσκοπο Άνα Τσάπμαν

Από τη Ρωσία με αγάπη – Η εξωσυζυγική σχέση του Μπιλ Γκέιτς ήταν φίλη με την κατάσκοπο Άνα Τσάπμαν

Ήξερε ο Αμερικανός επιχειρηματίας ότι η ερωμένη του είχε για φίλη μια κατάσκοπο από τη Ρωσία; Και τι ρόλο έπαιζε ο Επστάιν σε όλα αυτά;

Ξεκίνησε ως ένα διαζύγιο μεταξύ δύο πολύ πλούσιων ανθρώπων λόγω μιας εξωσυζυγικής σχέσεις, ή μάλλον δεκάδων εξωσυζυγικών σχέσεων, όπως αποκαλύφθηκε αργότερα.

Δεν πέρασε πολύς καιρός και έσκασε η βόμβα περί εμπλοκής διαβόητου παιδεραστή στην όλη ιστορία από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Τώρα, αρκετά χρόνια μετά δημοσιοποιείται ότι στο καστ του σκανδάλου συμμετείχε και μια διάσημη κατάσκοπος από τη Ρωσία.

Αν η ζωή δεν γράφει τα καλύτερα σενάρια, τότε ποιος!

Προ ημερών έγινε γνωστό ότι ο Τζέφρι Επστάιν, ο Αμερικανός χρηματιστής, καταδικασμένος παιδεραστής, που βρέθηκε νεκρός στο κελί του, έχοντας αφήσει ένα ιδιόχειρο σημείωμα που έλεγε «δεν έχει πλάκα πια», απειλούσε τον Μπιλ Γκέιτς, έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και σημαντικό φιλάνθρωπο, με παλαιότερη ερωτική σχέση του με νεαρά παίκτρια του μπριτζ για να του δώσει χρήματα για να γίνει φιλάνθρωπος και ο ίδιος.

Ο εκβιασμός

Για την ακρίβεια ήθελε να στήσει ένα φιλανθρωπικό σωματείο, που θα έκανε την κοσμική ελίτ της Αμερικής να ξεχάσει ότι είχε καταδικαστεί και κάνει φυλακή για εκπόρνευση ανηλίκου και να τον ξαναδεχτεί στην ορθάνοιχτη αγκαλιά της. Η κοπέλα με την οποία είχε σχέσεις ο Γκέιτς ήταν η Ρωσίδα, Μίλα Αντόνοβα, μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και αναγνωρισμένη παίκτρια του μπριτζ που συνάντησε το 2010 σε ένα σχετικό τουρνουά.

Η γνωριμία της μαζί του της έδωσε την ιδέα να φτιάξει μια online πλατφόρμα μπριτζ για τους φαν του αθλήματος σε όλο τον κόσμο και έψαξε να βρει χρήματα από τον Επστάιν που γνώρισε μέσω ενός στενού συνεργάτη του Γκέιτς. Εκείνος δεν της έδωσε τα 500.000 δολάρια που χρειαζόταν, της πλήρωσε όμως μια σχολή λογισμικού κώδικα και με τη σχετική απόδειξη απειλούσε τον Γκέιτς να του επιστρέψει τα λεφτά με τόκο!

Που κολλάει η Άννα Τσάπμαν η γνωστή κατάσκοπος από τη Ρωσία σε όλα αυτά;

Ήταν φίλη της Αντόνοβα, αποκαλύπτει τώρα η Daily Mail, και κάνει το χάσμα ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία κάτι παραπάνω από αγεφύρωτο. Συγκεκριμένα, η βρετανική εφημερίδα αποκάλυψε φωτογραφία της νεαρής Αντόνοβα με την πασίγνωστη κατάσκοπο του Κρεμλίνου, όταν ακόμη εκείνη δήλωνε μοντέλο σε αναζήτηση καριέρας στη Νέα Υόρκη, στην οποία οι δυο τους βρίσκονται σε δρόμο της αμερικανικής μεγαλούπολης και ποζάρουν χαμογελαστές.

Η φωτογραφία

Η φωτογραφία σαφώς και από μόνη της δεν αποδεικνύει κάτι, ωστόσο ανάβει… φωτιές για το αν γνώριζε ο Γκέιτς για τη γνωριμία των δύο γυναικών.

Υπενθυμίζεται ότι η Τσάπμαν, γνωστή ως «φλογερή κοκκινομάλλα» της Ρωσίας, συνελήφθη μαζί με άλλα εννέα άτομα το 2019 στις ΗΠΑ για τη συμμετοχή της σε ένα δίκτυο Ρώσων πρακτόρων, στόχος των οποίων ήταν να διεισδύσουν στους υψηλότερους πολιτικούς και κοινωνικούς κύκλους της Αμερικής.

Η εκρηκτική κατάσκοπος, που προσπάθησε μάλιστα να σαγηνεύσει τον Έντουαρντ Σνόουντεν, γεννήθηκε στο Βόλγκογκραντ, είναι κόρη ανώτερου στελέχους της KGB, και παντρεύτηκε το 2001 τον Βρετανό Άλεξ Τσάπμαν, αποκτώντας έτσι, εκτός από τη βρετανική υπηκοότητα, και βρετανικό διαβατήριο.

Την κατάσταση περιπλέκει το γεγονός ότι η Αντόνοβα φέρεται τώρα να επιδίωκε να γνωρίσει τον Γκέιτς, οπότε ποιος από όλους ήξερε την πραγματική ταυτότητα της κατασκόπου και ποιος σκόπευε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση προς όφελος του; Η ιστορία μετά βεβαιότητας θα έχει καυτή συνέχεια…

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024