Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Gen Z «λιώνει» με τις ώρες στο κρεβάτι και... έχει λόγο!

Η Gen Z «λιώνει» με τις ώρες στο κρεβάτι και… έχει λόγο!

Η νέα γενιά αρέσκεται να περνάει πολλές ώρες στο κρεβάτι χωρίς να κάνει τίποτα!

Οι Gen Zers κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπους και το αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία! Ταξιδεύουν ακόμα κι αν δεν τους φτάνουν τα λεφτά, «δεν σηκώνουν πολλά πολλά» ούτε καν στη δουλειά τους, και δεν πίνουν αλκοόλ στο πρώτο ραντεβού.

Το νέο… big thing της γενιάς αυτής είναι το «λιώσιμο στο κρεβάτι»! Το σχετικό hashtag στο TikTok (#bed rotting) έχει 305 εκατομμύρια προβολές και, όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, μοιάζει να είναι η μέθοδος που προτιμούν οι Gen Zers για να φροντίσουν τον εαυτό τους.

Τι είναι το «λιώσιμο στο κρεβάτι»; Απλά περνάς πολλές ώρες της μέρας ξαπλωμένος στο κρεβάτι χωρίς να έχει σημασία τι κάνετε.

Κάποιοι μπορεί παράλληλα να βλέπουν σειρές και ταινίες ή να τρώνε γλυκά, άλλοι κοιτούν το ταβάνι και άλλοι κάνουν διαλογισμό.

Όπως λένε οι λάτρεις της νέας τάσης, το να «λιώνεις» με τις ώρες στο κρεβάτι μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος να ανακτήσεις τη σωματική και ψυχική σου ευεξία μετά από ένα κρυολόγημα, μια κουραστική εβδομάδα ή ένα κακό hangover!

Και θα μου πεις ναι σιγά κι εμείς που δεν είμαστε Gen Zers, μια χαρά «λιώνουμε» σε καναπέδες και κρεβάτια! Ναι, η διαφορά είναι ότι η νέα γενιά το κάνει σκόπιμα και χωρίς ενοχές! Ξαπλώνουν με τις ώρες και νιώθουν καλά με αυτό!

«Θέλω να λέω στον κόσμο ότι το χόμπι μου είναι να λιώνω στο κρεβάτι»!

Μια νεαρή ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο με «bed rotting» το οποίο έχει πάνω από 1,4 εκατ. Views και ο κόσμος έχει ξετρελαθεί!

@g0bra77yTalented and very ambitious♬ original sound – hard ahh audios fr🤞


«Θέλω να λέω στον κόσμο ότι το χόμπι μου είναι να λιώνω στο κρεβάτι» σχολίασε κάποιος. «Νιώθω ότι αυτός είναι ο σκοπός μου στη ζωή. Να “σαπίζω” σε διαφορετικά μέρη: στο κρεβάτι, στην παραλία.. είμαι φτιαγμένος γι’ αυτό!» έγραψε κάποιος άλλος.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024