Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπάρχει τηλεπαιχνίδι που κερδίζεις ένα εκατομμύριο δολάρια απαντώντας λάθος και... λέγοντας ψέματα

Υπάρχει τηλεπαιχνίδι που κερδίζεις ένα εκατομμύριο δολάρια απαντώντας λάθος και… λέγοντας ψέματα

Δείτε πως...

Κάντε εικόνα το παρακάτω. Βρίσκεστε σε ένα τηλεπαιχνίδι κι ενώ είτε πιο εύκολα, είτε πιο δύσκολα έχετε καταφέρει να απαντήσετε σε κάποιες ερωτήσεις, έρχεται αυτή η ερώτηση όπου… δεν έχετε ιδέα την απάντηση.

Βοήθειες δεν υπάρχουν κι έτσι αποφασίζετε να το πάτε στην τύχη και… όπου βγει. Αν όμως έχετε απαντήσει λάθος αποχαιρετάτε το παιχνίδι, με λίγα, ή ακόμα και καθόλου χρήματα.

Καλά μέχρι εδώ; Κι όμως! Υπάρχει ένα τηλεπαιχνίδι, στο οποίο κερδίζεις… απαντώντας λάθος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μπορέσετε να πείσετε τρεις άλλους ανθρώπους ότι λέτε την αλήθεια.

Το «Bullsh*t The Gameshow», το οποίο θα μεταφραζόταν στα ελληνικά ως «Μπούρδες Το τηλεπαιχνίδι» έχει να κάνει με με τους ανθρώπους που μπορούν να υποστηρίζουν μπούρδες (μ@λ@κίες με πιο απλά λόγια) και με το πόσο ακριβείς είναι οι άλλοι άνθρωποι στο να εντοπίζουν αυτές τις μπούρδες.

Που θα προβαλλόταν αυτό το τηλεπαιχνίδι; Μα φυσικά στο Netflix.

Τηλεπαιχνίδι που κερδίζεις απαντώντας λάθος και… λέγοντας ψέματα;

Οι διαγωνιζόμενοι στην «καυτή θέση» απαντούν σε δέκα ερωτήσεις γνώσεων, με το ποσό που μπορούν να κερδίσουν με κάθε ερώτηση να αυξάνεται. Αν βρουν και τις δέκα κερδίζουν 1 εκατομμύριο δολάρια.

Αν όμως δεν ξέρουν την απάντηση στην ερώτηση, μπορούν να διαλέξουν μια διαφορετική και να προσπαθήσουν να πείσουν τους άλλους τρεις διαγωνιζόμενους ότι η απάντησή τους είναι η σωστή.

Οι υπόλοιποι τρεις διαγωνιζόμενοι επιλέγουν αν ο παίκτης που έχει απαντήσει λέει την αλήθεια ή… λέει μπούρδες. Αν έστω και ένας από τους συμπαίκτες του τον πιστέψει τότε ο παίκτης που έχει απαντήσει την ερώτηση, είτε έχει απαντήσει σωστά, είτε λάθος, προχωρά στην επόμενη ερώτηση.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024