Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δάκρυσαν και τα τσιμέντα» στο τελευταίο ματς της Μπάρτσα στο Καμπ Νου (pics & vids)

«Δάκρυσαν και τα τσιμέντα» στο τελευταίο ματς της Μπάρτσα στο Καμπ Νου (pics & vids)

Η Μπαρτσελόνα αποχαιρετά το Καμπ Νου και μαζί λέει «αντίο» στους σπουδαίους Σέρχι Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα που βγάζουν τα μπλαουγκράνα.

Ιστορικές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στο Καμπ Νου το βράδυ της Κυριακής. Αρχικά γιατί το παιχνίδι με τη Μαγιόρκα ήταν το τελευταίο της Μπαρτσελόνα στην ιστορική της έδρα την οποία θα αποχαιρετήσει προσωρινά. Στα επόμενα δύο χρόνια οι «μπλαουγκράνα» θα αγωνιστούν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης αφού στο Καμπ Νου ξεκινούν έργα για την ολική αναμόρφωση του γηπέδου.

Παράλληλα, το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν και το τελευταίο μπροστά στον κόσμο της Μπαρτσελόνα για δύο θρύλους του συλλόγου. Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα έπαιξαν για τελευταία φορά εντός έδρας με τη φανέλα που τίμησαν για χρόνια ολόκληρα, καθώς με το φινάλε της σεζόν θα αποχωρήσουν από την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Τι ειπώθηκε στην πρώτη κουβέντα Ολυμπιακού-Μιλουτίνοφ: Η πρόταση για την επιστροφή και…

Η Μπάρτσα και ο Τζοάν Λαπόρτα τίμησαν τους δύο ποδοσφαιριστές μετά το παιχνίδι με τη Μαγιόρκα όπου η ατμόσφαιρα ήταν κάτι παραπάνω από φορτισμένη. Προς το φινάλε του ματς όταν αντικαταστάθηκαν για να γνωρίσουν την αποθέωση από τον κόσμο και οι δύο δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους ενώ και στο τελετουργικό αργότερα η συγκίνησή του ήταν εμφανής.

Και πώς αλλιώς αφού και οι δύο είναι παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες του κλαμπ και πέρα από ποδοσφαιριστές είναι και οπαδοί της Μπαρτσελόνα. Θυμίζουμε πως στα μέσα της σεζόν, «αντίο» είχε πει και ένα ακόμη μεγάλος, ο Ζεράρ Πικέ, που αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024