ΚΚΕ: Καταδικάζει τη βάρβαρη εισβολή και κατάληψη της κεντρικής έδρας του σουδανικού ΚΚ
Η καταστολή πολιτικών δυνάμεων στο Σουδάν συνεχίζεται.
Συνεχίζεται η καταστολή πολιτικών δυνάμεων στο Σουδάν. Το ΚΚΕ με ανακοίνωση του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της Κεντρικής Επιτροπής «καταδικάζει τη βάρβαρη εισβολή και κατάληψη της κεντρικής έδρας του Σουδανικού ΚΚ στην πρωτεύουσα της χώρας, Χαρτούμ, από τις Δυνάμεις Ταχείας Υποστήριξης (του στρατηγού Μοχάμεντ Χαμντάν Νταγκάλο), το απόγευμα της 25ης Μαΐου, που έγινε με τις πλάτες των εγχώριων και ξένων συμμάχων τους.
Εκφράζει την αλληλεγγύη του με το Σουδανικό ΚΚ που πρωτοστατεί στην πάλη του λαού του Σουδάν για την κατάκτηση των οικονομικών, κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων του, για τη διαμόρφωση προϋποθέσεων ώστε να γίνει ο ίδιος κυρίαρχος στον τόπο του.
«Άμεση αποχώρηση»
Απαιτεί την άμεση αποχώρηση των εισβολέων από την έδρα του Σουδανικού ΚΚ και την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν».
«Κάτω τα χέρια από τους κομμουνιστές του Σουδάν!» υπογραμμίζει, καταλήγοντας, η ανακοίνωση του κόμματος.
- Κάθριν Ο’Χάρα: Από τι πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός του Μόνος Στο Σπίτι – Ιατρικό πόρισμα
- Αταλάντα – Κρεμονέζε 2-1: Παραμένει σε «τροχιά» Ευρώπης η ομάδα του Μπέργκαμο
- Πυροβολισμοί σε γυμνάσιο στις ΗΠΑ – Ένας τραυματίας
- Η Τόρι Σπέλινγκ έκανε αποχή από το σεξ για τρία χρόνια, ενώ έβγαινε με τον Βίνσεντ Γιανγκ
- Νορβηγία: Η οικονομική εισαγγελία διερευνά τις διασυνδέσεις δύο διπλωματών με τον Τζέφρι Έπσταϊν
- Λάρισα: Ξανά στους δρόμους τα τρακτέρ – Στο Σύνταγμα το επόμενο ραντεβού των αγροτών