Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ερντογάν αποθεώνει τον εαυτό του σε σποτ της τουρκικής προεδρίας - «Ο άνθρωπος που έγινε ελπίδα για την ανθρωπότητα»

Ο Ερντογάν αποθεώνει τον εαυτό του σε σποτ της τουρκικής προεδρίας – «Ο άνθρωπος που έγινε ελπίδα για την ανθρωπότητα»

«Σε βρίσκουμε σε δεκάδες ιδέες που δεν χωρούν σε καλούπια. Στον αγώνα σου που προκαλεί φόβο στους τυράννους», αναφέρει το νέο σποτ της τουρκικής προεδρίας ενόψει των εκλογών της 28ης Μαΐου.

Όλα στην Τουρκία είναι έτοιμα για τον δεύτερο γύρο των εκλογών της 28ης Μαΐου, με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμπεριφέρεται ήδη σαν νικητής μετά το προβάδισμα που του έδωσαν οι πολίτες στην πρώτη κάλπη.

Μάλιστα η αίσθηση μεγαλείου που νιώθει ο Τούρκος πρόεδρος για τον εαυτό του αποτυπώνεται σε ένα κρεσέντο ναρκισσισμού και προσωπολατρίας, στο νέο σποτ της τουρκικής προεδρίας, το οποίο τον αποθεώνει και παρουσιάζει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εκτός από μεγάλο ηγέτη της Τουρκίας, ως παγκόσμιο ηγέτη που έγινε ελπίδα για την ανθρωπότητα και μάχεται κατά των τυράννων, αλλά και ως έναν αρχιστράτηγο που με τον στρατό του προχωρά σε πολλές νίκες.

«Ένας άνθρωπος που έγινε ελπίδα για την ανθρωπότητα. Ένας ηγέτης που ανοίγει τους δρόμους στον λαό του. Ένας αρχιστράτηγος που με τον στρατό του προχωρά σε πολλές νίκες. Βλέπουμε τις προσπάθειες σου, για τον ιδρώτα σου στο μέτωπο που έχεις για κάθε προσπάθεια που κάνεις για τον λαό σου. Τον κόπο σου για να βάλεις κάθε πετραδάκι. Ξέρουμε πως χτυπά η καρδιά σου για την πατρίδα από την Αδριανούπολη μέχρι και την πόλη του Καρς. Σε γνωρίζουμε από το θάρρος που δείχνεις στο δρόμο τον οποίο προχωράς. Στέκεσαι όρθιος απέναντι στην αδικία.

Σε γνωρίζουμε από τις δοξασίες επειδή στην Αγία Σοφία τερμάτισες τη νοσταλγία που είχε διάρκεια 100 ετών. Σε βρίσκουμε σε δεκάδες ιδέες που δεν χωρούν σε καλούπια. Στον αγώνα σου που προκαλεί φόβο στους τυράννους. Σε βρίσκουμε στην καρδιά σου που προσφέρει αγάπη στους πονεμένους. Από πίσω σου έχεις εκατομμύρια κόσμου που σε πιστεύει σε εμπιστεύεται», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βίντεο.

Δείτε το σποτ της τουρκικής προεδρίας

Τα τουρκικά μέσα για την εκτόξευση του νέου βαλλιστικού πυραύλου Tayfun

Βέβαια εκτός από τον β’ γύρο των εκλογών τα τηλεοπτικά δίκτυα της Τουρκίας απασχολεί και η νέα δοκιμαστική εκτόξευση του βαλλιστικού πυραύλου Tayfun, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να κάνουν αναλύσεις επί αναλύσεων, αλλά και αναφορές για την εμβέλεια των 300 χιλιομέτρων, κάτι με το οποίο είχε απειλήσει ο Ερντογάν την Ελλάδα στο παρελθόν, λέγοντας ότι μπορεί να πλήξει ακόμη και την Αθήνα.

Η δοκιμαστική εκτόξευση του συγκεκριμένου τύπου πυραύλου που κατασκευάζεται από την τουρκική Roketsan και πραγματοποιήσε η Τουρκία την Τρίτη είναι η δεύτερη. H πρώτη δοκιμή έγινε στις 18 Οκτωβρίου 2022, επίσης από το αεροδρόμιο της Ρίζας (Ρίζε) – Άρτβιν στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, κοντά στα σύνορα με τη Γεωργία.

Στο ρεπορτάζ του το «CNN Turk» ανέφερε: «Συνεχίζονται οι δοκιμαστικές βολές του εγχώριας κατασκευής βαλλιστικού πυραύλου Tayfun.  Για δεύτερη φορά από το αεροδρόμιο  Ριζούντας- Aρτβιν πραγματοποιήθηκε η εκτόξευση του. Στις 18 Οκτωβρίου του 2022 είχε γίνει η πρώτη δοκιμαστική βολή του πυραύλου Tayfun που κατασκευάζεται σε συνεργασία της Roketsan με την διεύθυνση Αμυντικής Βιομηχανίας».

Από την πλευρά του το κανάλι «A Haber»: «O εγχώριος βαλλιστικός πύραυλος εκτοξεύθηκε για δεύτερη φορά από το αεροδρόμιο της Ριζούντας. Έτσι ολοκληρώθηκε η φάση των τεστ από την περιοχή της Ριζούντας. Οι πύραυλοι που έχουν εμβέλεια 300 χιλιομέτρων χαρακτηρίζονται ως μικρού βεληνεκούς βαλλιστικοί πύραυλοι».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024