Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: H τελευταία «μάχη» πριν από το Final 8

Ολυμπιακός: H τελευταία «μάχη» πριν από το Final 8

Το τελευταίο της παιχνίδι στους ομίλους του Champions League, πριν από το Final 8, θα δώσει η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, κόντρα στην Προ Ρέκο την Τετάρτη (24/05, 20:00).

Την τελευταία «μάχη» στη φάση των ομίλων του Champions League δίνει, την Τετάρτη (24/5), η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του νταμπλ, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Ευρώπη, αντιμετωπίζοντας στις 20:00 (EPT Sports) την Προ Ρέκο στην Ιταλία, για τη 14η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του θεσμού.

Σε μία δύσκολη έδρα στη Γένοβα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν τη νίκη επί της ιταλικής ομάδας, ώστε να εξασφαλίσουν τη δεύτερη θέση του ομίλου του Champions League (33β. Προ Ρέκο, 31β. Ολυμπιακός).

Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» θα στρέψουν εξ ολοκλήρου την προσοχή τους στο Final-8 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο Βελιγράδι.

Δηλώσεις:

Ιγκόρ Μιλάνοβιτς:

«Πάντα παλεύουμε. Πιστεύω πολύ στους παίκτες μου, θα παλέψουμε να κερδίσουμε. Δεν έχει σημασία αν τερματίσουμε δεύτεροι ή τρίτοι στον όμιλο. Αν χάσουμε, δεν θα είναι τραγωδία, όλη η συγκέντρωση μας είναι στο Final-8».

Μάρκο Μπίγιατς:

«Η δυσκολότερη πισίνα στην Ευρώπη για να κερδίσεις κάτι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, αυτή τη στιγμή, όπως και η Προ Ρέκο. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να κερδίσουμε και να πάρουμε τη δεύτερη θέση στον όμιλο».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024