Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιες πέντε ομάδες δεν έχουν πάει ποτέ σε τελικούς NBA

Ποιες πέντε ομάδες δεν έχουν πάει ποτέ σε τελικούς NBA

Οι Νάγκετς βρίσκονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελικούς NBA. Υπάρχουν όμως και 5 ομάδες, που δεν έχουν φτάσει ποτέ ως το τέλος του δρόμου.

Οι «εξωγήινες» εμφανίσεις του Νίκολα Γιόκιτς χάρισαν στους Ντένβερ Νάγκετς, μία θέση στους τελικούς του NBA για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Οι Νάγκετς πέρασαν σαν σίφουνας πάνω από τους Λέικερς, του οποίους απέκλεισαν με 4-0 και έφτασαν στο τέλος του δρόμου πρώτη φορά στα 56 χρόνια της ιστορίας τους.

Κατάφεραν με αυτό τον τρόπο να βγουν από τη λίστα των ομάδων που δεν έχουν πάει ποτέ στην ιστορία τους σε τελικούς του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο.

Αυτές που περιμένουν ακόμη να γευτούν αντίστοιχη χαρά είναι οι Σάρλοτ Χόρνετς, οι Νιου Όρλεαν Πέλικανς, οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς, οι Λος Άντζελες Κλίπερς και οι Μέμφις Γκρίζλις.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι Πέλικανς και οι Χόρνετς δεν έχουν φτάσει ποτέ στην ιστορία τους, ούτε καν μέχρι τους τελικούς της περιφέρειάς τους.

Στην λίστα των ομάδων που δεν έχουν πάει ποτέ στους τελικούς του NBA δεν εντοπίζονται οι Κίνγκς, γιατί είχαν πάρει πρωτάθλημα το 1951 ως Ρότσεστερ Ρόγιαλς, αλλά και οι Χοκς που είχαν κατακτήσει τον τίτλο το 1961 ως Σεντ Λούις Χοκς. Αυτό συμβαίνει διότι αρκετές ομάδες του NBA έχουν αλλάξει τα ονόματά τους, μέσα στα χρόνια χωρίς όμως να τους αφαιρούνται οι διακρίσεις.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024