Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Ο Εντι Τζόνσον, το μήνυμα του κόσμου και η επόμενη μέρα

Ολυμπιακός: Ο Εντι Τζόνσον, το μήνυμα του κόσμου και η επόμενη μέρα

Ο Εντι Τζόνσον είπε αυτό που αισθάνονται όλοι για την ομάδα του Μπαρτζώκα, η οποία πλέον οφείλει να αφήσει πίσω της όσα έγιναν στο Κάουνας και να κατακτήσει το πρωτάθλημα…

Ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα στη Zalgirio Arena. Πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του τελικού της Euroleague Η τύχη, όμως, δεν ήταν με το μέρος του. Ηταν με αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης και του Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος τρία δευτερόλεπτα πριν το φινάλε ευστόχησε στο δίποντο που επιχείρησε από την κορυφή και έδωσε το βαρύτιμο τρόπαιο στη Βασίλισσα.

Ένα δίποντο – μαχαιριά για τον Ολυμπιακό, που ουσιαστικά έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα που έκαναν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, οι παίκτες του, αλλά και οι χιλιάδες «ερυθρόλευκοι» οπαδοί που βρέθηκαν στο Κάουνας και στήριξαν έμπρακτα την αγαπημένη τους ομάδα.

Ένα δίποντο, που μπορεί να στέρησε από τον Ολυμπιακό το βαρύτιμο τρόπαιο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να «κλέψει» από τους Ερυθρόλευκους όσα κατάφεραν τη φετινή σεζόν. Μια σεζόν στην οποία οι Πειραιώτες έπαιξαν το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη. Κάτι το οποίο παραδέχθηκαν όλοι οι αντίπαλοί τους. Εντός και εκτός τειχών. Μια σεζόν στην οποία το ΣΕΦ ήταν κατάμεστο σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της Euroleague, με τον κόσμο να αναγνωρίζει την προσπάθεια των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα και το κυριότερο να απολαμβάνει το μπάσκετ υψηλού επιπέδου που έπαιξαν οι Ερυθρόλευκοι.

Συνεχόμενα sold out, με τον κόσμο να αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του στον Ελληνα τεχνικό και τους παίκτες του. Το ίδιο έκανε και στο Κάουνας. Και το πιο σημαντικό; Το έκανε μετά τον τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης. Παρά την ήττα. Παρά τη στεναχώρια και την πίκρα για το αποτέλεσμα. Ηταν εκεί. Χειροκρότησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του.

Τους έδειξε με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι τους στηρίζει. Ότι αναγνωρίζει τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν. Από την αρχή της διοργάνωσης μέχρι τον μεγάλο τελικό. Τους ευχαρίστησε για όσα τους πρόσφεραν και έδωσε το σύνθημα για την επόμενη ημέρα και τη μάχη που θα δώσουν οι Ερυθρόλευκοι για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Η σεζόν δεν τελειώνει εδώ. Η πικρία υπάρχει, αλλά στο μεγάλο λιμάνι γνωρίζουν πολύ καλά ότι ακολουθούν οι ημιτελικοί με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια οι τελικοί της Basket League.  Ο στόχος είναι πλέον το πρωτάθλημα και η κατάκτηση του τίτλου. Ένα τρόπαιο με το οποίο ο Ολυμπιακός θα κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή σεζόν.

«Το κεφάλι ψηλά», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο θρύλος των Πειραιωτών, Εντι Τζόνσον, στο μήνυμά του στα social media. Συγχαρητήρια για μία εξαιρετική χρονιά. Ναι ήταν μία πολύ δύσκολη ήττα, αλλά κρατήστε ψηλά τα κεφάλια σας. Είμαι υπερήφανος για εσάς», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός, δίνοντας το σύνθημα για την επόμενη μέρα…

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024