Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόμα – Σαλερνιτάνα: 2-2: Γκέλα των «τζιαλορόσι»

Ρόμα – Σαλερνιτάνα: 2-2: Γκέλα των «τζιαλορόσι»

Η Ρόμα ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με τη Σαλερνιτάνα 2-2 και έμεινε στο -4 από την τετράδα δυο αγωνιστικές πριν λήξει το πρωτάθλημα.

Η Ρόμα έμεινε τελικώς ισόπαλη 2-2 με τη Σαλερνιτάνα για την 36η αγωνιστική της Serie A και πλέον βλέπει τις ελπίδες για το Champions League, να μειώνονται επικίνδυνα.

Συγκεκριμένα οι «τζιαλορόσι» βρίσκονται στους 60 βαθμούς με τη Μίλαν που είναι στην 4η προνομιούχο θέση να έχει 4 βαθμούς παραπάνω, και ενώ μένουν δυο αγωνιστικές για τη λήξη της Serie A.

Στο αγωνιστικό κομμάτι πάντως το ματς στο «Ολίμπικο» είχε φοβερή διακύμανση. Οι φιλοξενούμενοι με τον έμπειρο Αντόνιο Καντρέβα άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με την απάντηση των παικτών του Μουρίνιο τελικώς να έρχεται στο δεύτερο μέρος με τον Ελ Σαραουί να κάνει το 1-1 στο 47′.

Ο Μπουλαγιέ Ντιά ωστόσο έβαλε τους φιλοξενούμενους εκ νέου μπροστά στο σκορ 7 λεπτά αργότερα, με τον μέσο των Ρωμαίων Νεμάνια Μάτιτς τελικώς να σκοράρει στο 83′ για το τελικό αποτέλεσμα παρά την προσπάθεια των παικτών του Μουρίνιο για τρίτο τέρμα.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως οι Ρωμαίοι αν κατακτήσουν το Europa League (αγωνίζονται με τη Σεβίλλη), τότε δε χρειάζονται το ιταλικό πρωτάθλημα για προκριθούν στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Από την άλλη Σαλερνιτάνα είναι στην 15η θέση με 39 βαθμούς αδιάφορη αφού έχει μείνει στην κατηγορία.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024