Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Άρι Μπουλόν βρέθηκε νεκρός: Ισχυριζόταν ότι ήταν γιος του Αλέν Ντελόν

Ο Άρι Μπουλόν βρέθηκε νεκρός: Ισχυριζόταν ότι ήταν γιος του Αλέν Ντελόν

Ο Άρι Μπουλόν (Ari Boulogne), ο 60χρονος γιος της πρώην ροκ σταρ Nico που ισχυριζόταν ότι είναι γιος του Αλέν Ντελόν, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Παρίσι. Ωστόσο, ο σταρ δεν έχει αναγνωρίσει ποτέ την πατρότητα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Le Parisien, ήταν η σύντροφός του που σήμανε συναγερμό, η οποία φέρεται να ανακάλυψε το πτώμα σε προχωρημένη σήψη. Ο εισαγγελέας έχει ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου και έχει ξεκινήσει έρευνα σε βάρος της γυναίκας για φερόμενη αδυναμία παροχής βοήθειας. Συνοδευόταν από τον 21χρονο γιο της και δήλωσε ότι επέστρεφε από ταξίδι στην επαρχία.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο Άρι Μπουλόν έπασχε από προβλήματα υγείας: Είχε μεταφερθεί πρόσφατα εσπευσμένα στο νοσοκομείο Georges Pompidou. Γεννήθηκε ως Christian Aaron Päffgen το 1962 και ήταν γιος της τραγουδίστριας των Velvet Underground, της θρυλικής Nico, η οποία πέθανε το 1988.

Ο Άρι με τη μητέρα του Nico / Photo: Instagram

Ο Άρι Μπουλόν ανατράφηκε σε μεγάλο βαθμό από τη μητέρα του Αλέν Ντελόν, την Έντιθ, η οποία τον είχε υιοθετήσει μαζί με τον δεύτερο σύζυγό της, τον Πολ Μπουλόν. Ισχυριζόταν πάντα ότι ήταν γιος του Γάλλου ηθοποιού Αλέν Ντελόν. Ωστόσο, ο τελευταίος δεν αναγνώρισε ποτέ την πατρότητά του, παρά το γεγονός ότι οι δυο τους έμοιαζαν πολύ. Το θέμα έχει αποτελέσει εδώ και καιρό αντικείμενο δικαστικής διαμάχης.

Photo: YouTube

Ο φερόμενος ως γιος είχε στείλει αίτημα για αναγνώριση της πατρότητας το 2019, αλλά ένα χρόνο αργότερα το δικαστήριο της Ορλεάνης είχε κηρυχθεί αναρμόδιο να κρίνει. Τον Σεπτέμβριο του 2021, το αίτημα του Μπουλόν απορρίφθηκε κατόπιν έφεσης. Στη βιογραφία του, ο Μπουλόν έχει μιλήσει για την υπεκφυγή αυτού που πιστεύει ότι είναι ο βιολογικός του πατέρας: Ο τελευταίος σε αρκετές περιπτώσεις δεν αποκάλεσε τον Άρι τίποτα περισσότερο από φίλο. «Είσαι φίλος μου, είσαι φίλος μου. Αλλά θα σου πω κάτι, δεν έχεις τα μάτια μου, δεν έχεις τα μαλλιά μου. Δεν είσαι γιος μου, δεν θα γίνεις ποτέ γιος μου».

Δείτε το βίντεο 

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024