Νέο διοικητικό συμβούλιο στο PhRMA Innovation Forum
Τέσσερα καινούρια πρόσωπα εξέλεξε στη διοίκηση η γενική συνέλευση του PhRMA Innovation Forum
Νέα πρόεδρος στο καινούργιο Δ.Σ. του PhRMA Innovation Forum (PIF) Greece που αναδείχθηκε από τη Γενική Συνέλευση των μελών του, εξελέγη η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της AbbVie Pharmaceuticals Λαμπρίνας Μπαρμπετάκη.
Αντιπρόεδρος του ΔΣ εκλέχθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, Πολωνίας και Ρουμανίας, Christian Rodseth, Γενικός Γραμματέας ο Γενικός Διευθυντής της Gilead Sciences Σάββας Χαραλαμπίδης και Ταμίας ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Roche Hellas Ezat Azem.
Η απερχόμενη πρόεδρος του PIF και Διευθύνουσα Σύμβουλος της MSD για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, Agata Jakoncic, παραμένει στο Δ.Σ. ως μέλος, όπως και η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος AstraZeneca Ελλάδος και Κύπρου Έλενα Χουλιάρα, ενώ στα μέλη του Δ.Σ. εντάχθηκε και η νέα Γενική Διευθύντρια της Sanofi Ελλάδας και Κύπρου και της Μονάδας Ειδικής Φροντίδας για την Ελλάδα και την Κύπρο, Υβόνη Παπαστελάτου.
Στο πρώτο μέρος της Γενικής Συνέλευσης, στην οποία συμμετείχαν και οι 26 εταιρείες – μέλη του PhRMA Innovation Forum Greece, παρουσιάστηκε ο απολογισμός του έργου του απερχόμενου ΔΣ κατά την προηγούμενη τριετία. Ακολούθησε η εκλογική διαδικασία από την οποία και προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο είναι ανανεωμένο με τέσσερα καινούργια πρόσωπα, ενώ 3 μέλη συνεχίζουν από την προηγούμενη διοίκηση.
Η γενική διευθύντρια του PIF Μαριάντζελα Οικονομοπούλου καλωσόρισε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του και στη διαρκή επιδίωξη του σταθερού στόχου για ταχύτερη και ευρύτερη πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες στην Ελλάδα.
- Premier League: Ο Αρνε Σλοτ άνοιξε …παράθυρο χειμερινής διακοπής λόγω Champions League
- Κλείνει για δύο μέρες η περιφερειακή οδός Θεσσαλονίκης – Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία
- Η δυναμική της δικαστικής απόφασης για τις υποκλοπές και οι ρωγμές που προκαλεί στο κυβερνητικό αφήγημα
- «Σε προχωρημένες επαφές με τον Μπερνάρντο Σίλβα η Γαλατάσαραϊ»
- Ο Χέγκσεθ κάνει πόλεμο – Στο Ιράν και στα ΜΜΕ των ΗΠΑ που «δεν παρουσιάζουν θετικά» τη στρατιωτική επιχείρηση
- «Ο πρόεδρος σε θέλει αμέσως» – Σε live μετάδοση η εντολή Τραμπ στον Μπέσεντ – Η τρεμάμενη φωνή του υπουργού

