Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
MINI JCW 1to6 Edition: Ανεβάζοντας την ένταση

MINI JCW 1to6 Edition: Ανεβάζοντας την ένταση

H βρετανική φίρμα αποκαλύπτει μια νέα έκδοση του MINI JCW με ακόμα πιο επιθετικό στυλ και μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων

Μπορεί η ηλεκτροκίνηση να αποτελεί προτεραιότητα για το μέλλον της ΜΙΝΙ ωστόσο η βρετανογενής φίρμα δεν χάνει την ευκαιρία να συνδεθεί με την παράδοση του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τα διακριτικά John Cooper Works τα οποία, ως υπενθύμιση, προέκυψαν, στο απώτερο παρελθόν της, από αγωνιστικά βελτιωμένα Μini δια χειρός του μηχανικού John Cooper.

Η βρετανική φίρμα αποφάσισε να επανέλθει στις εκδόσεις JCW με κινητήρες εσωτερικής καύσης, παρουσιάζοντας μια ακόμα ειδική και περιορισμένη έκδοση με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων εξ ου και η ονομασία 1to6 Edition.

Σύμφωνα με τις συστάσεις η έκδοση θα κατασκευαστεί σε μόλις 999 αντίτυπα τα οποία θα διατεθούν σε παγκόσμια επίπεδο. Η επίσημη πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στον 24ωρο αγώνα αντοχής του Nurburgring δίνοντας ακόμα περισσότερη έμφαση στα αγωνιστικά γονίδια της έκδοσης.

Η έκδοση εφοδιάζεται με τον γνωστό turbo δίλιτρο κινητήρα των 231 ίππων ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων εξασφαλίζοντας επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 6,3 δευτερόλεπτα.

Φυσικά δεν λείπουν οι παντός είδους βελτιώσεις σε αισθητικό επίπεδο σε με το MINI JCW 1to6 να βάφεται στην μαύρη απόχρωση Midnight Black η οποία συνδυάζεται με γυαλιστερές μαύρες λεπτομέρειες, φιμέ τζάμια ενώ την εικόνα συμπληρώνουν τροχοί 18 ιντσών Black Circuit Spoke. Από την εξίσωση δεν λείπουν οι κόκκινες λεπτομέρειες εντός και εκτός που συνηγορούν στο σπορ προφίλ.

Το επιθετικό στυλ συμπληρώνουν αθλητικά γραφικά στο καπό ενώ στο εσωτερικό η εικόνα συμπληρώνεται από πεντάλ αλουμινίου το λογότυπο της έκδοσης στους αναβατήρες κα σε στρατηγικά σημεία του εσωτερικού αλλά και η αρίθμηση της έκδοσης. Στο βασικό εξοπλισμό ανήκει και η πανοραμική ηλιοροφή.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024