Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρόμος στο Λος Άντζελες - Μέλισσες επιτέθηκαν σε αστυνομικό και κατέρρευσε από τα τσιμπήματα

Τρόμος στο Λος Άντζελες – Μέλισσες επιτέθηκαν σε αστυνομικό και κατέρρευσε από τα τσιμπήματα

Βίντεο κατέγραψε εθελοντή αστυνομικό από το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες (LAPD), να πέφτει στο έδαφος από τα τσιμπήματα των μελισσών.

Τον τρόμο σκόρπισε στη γειτονιά Encino στο Λος Άντζελες ένα σμήνος από δεκάδες μέλισσες. Οι υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών δέχθηκαν μία κλήση περίπου στις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας ότι σε μία πλαγιά λόφου στο Adlon Road υπήρχαν δεκάδες μέλισσες.

Ένας εθελοντής αστυνομικός από το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες (LAPD), έσπευσε στο σημείο για να βοηθήσει, ωστόσο το σμήνος του επιτέθηκε με αποτέλεσμα να δεχθεί δεκάδες τσιμπήματα.

Ο άτυχος άνδρας που αναγνωρίστηκε ως Γκάρι από την οικογένειά του, προσπάθησε να διώξει τις μέλισσες μακριά κουνώντας τα χέρια του δεξιά και αριστερά και χτυπώντας τις μέλισσες, ωστόσο άρχισαν να τον τσιμπάνε συνεχώς με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Μάλιστα την αγωνιώδη προσπάθεια του εθελοντή αστυνομικού να καταφέρει να γλιτώσει από τις μέλισσες κατέγραψε το SkyFOX και όπως φαίνεται στο τέλος του βίντεο ο άνδρας καταρρέει και πέφτει σχεδόν λιπόθυμος στην άκρη του δρόμου.

Τελικά ο άνδρας κατάφερε να απομακρυνθεί από το σημείο με τη βοήθεια συναδέλφων του που τον βοήθησαν και τον περιέθαλψαν. Σύμφωνα με το LAPD ο άνδρας παραμένει στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση και δέχεται φροντίδα για τα τσιμπήματα και για κάταγμα στην κόγχη του ματιού του.

Μάλιστα από τις επιθέσεις ακόμα ένα άτομο νοσηλεύεται με τραυματισμούς στο νοσοκομείο.

Οι Αρχές δεν έχουν αναφέρει από πού προήλθε το σμήνος των μελισσών ή πώς ξεκίνησε το πρόβλημα στη γειτονιά Encino.

Στην περιοχή κλήθηκαν να βοηθήσουν και ειδικοί για την απομάκρυνση μελισσών.

Ένας ειδικός μιλώντας στο cbsnews.com, σημείωσε πως τέτοια επιθετικότητα από τις μέλισσες είναι ασυνήθιστη, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο τι έκανε το σμήνος να μετακινηθεί.

«Δεν είναι μία φυσιολογική συμπεριφορά γι’ αυτές τις μέλισσες, να είναι τόσο θυμωμένες και να θέλουν να σε σκοτώσουν», δήλωσε ο ειδικός Ιζάκ Καράζι. «Αυτό δεν είναι εντάξει επειδή είναι μία κατάσταση ανάγκης γιατί έπρεπε να τις ψεκάσω και να τις σκοτώσω», συμπλήρωσε.

Ένας άλλος ειδικός ανέφερε πως δεν πρέπει να αρχίζεις να τις χτυπάς γιατί τότε οι μέλισσες θα το εκλάβουν ως σημάδι επιθετικότητας και το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να τρέξεις. Πρέπει να τρέξεις τουλάχιστον 400 μέτρα μακριά.

Οι άνθρωποι στην περιοχή ειδοποιήθηκαν να μείνουν στα σπίτια τους και να κλείσουν όλες τις πόρτες και τα παράθυρα μετά το σμήνος των μελισσών.

Η ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες

«Ένας από τους εθελοντές του Λος Άντζελες που υπηρετεί στο τμήμα West Valley υπέστη δεκάδες τσιμπήματα μελισσών νωρίτερα σήμερα, ενώ βοηθούσε σε μια κλήση που δέχθηκε η υπηρεσία. Ευτυχώς, βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση σε τοπικό νοσοκομείο. Του ευχόμαστε ταχεία και πλήρη ανάρρωση. Τον ευχαριστούμε για την εθελοντική του προσφορά στην προστασία και την εξυπηρέτηση. Όλοι οι εθελοντές του LAPD είναι ανεκτίμητοι».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024