Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές 2023: Με τι καιρό θα ψηφίσουμε στις 21/5 - Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

Εκλογές 2023: Με τι καιρό θα ψηφίσουμε στις 21/5 – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

Ο Γιάννης Καλλιάνος, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, νότιου τομέα Β’ Αθηνών και μετεωρολόγος αναφέρθηκε στην εκτίμησή του για το αποτέλεσμα των εκλογών αλλά και στον καιρό της Κυριακής 21 Μαΐου.

Στο MEGA και στην εκπομπή «Live News» μίλησε ο Γιάννης Καλλιάνος, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, νότιου τομέα Β’ Αθηνών και μετεωρολόγος αναφέρθηκε στην προεκλογική εκστρατεία που έκανε και στην αγάπη που εισέπραξε από τον κόσμο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον καιρό που θα κάνει την Κυριακή των εκλογών.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, η Κυριακή θα είναι μια άστατη μέρα με βροχές σε ολόκληρη τη χώρα, μικρή πτώση της θερμοκρασίας και μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

«Πριν από 4-5 μέρες φαινόταν ότι τουλάχιστον την ημέρα της Κυριακής θα πάμε με πολύ ήπιες καιρικές συνθήκες. Τα τελευταία δύο τρεξίματα των μοντέλων έφεραν τούμπα την κατάσταση και φαίνεται ότι μάλλον πάμε για μία Κυριακή των εκλογών και στα Επτάνησα και στα ηπειρωτικά τμήματα, αλλά και στις περισσότερες περιοχές του Αιγαίου ο καιρός θα είναι άστατος κατά διαστήματα», είπε αρχικά.

«Προφανώς και της Αττικής συμπεριλαμβανομένης κατά διαστήματα, μην περιμένουμε ραγδαίες βροχές. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι Κυριακή με τον καταγάλανο ουρανό, με τις πολύ αυξημένες θερμοκρασίες», συμπλήρωσε.

Μάλιστα όπως σημείωσε θα πέσει λίγο ο υδράργυρος στους 22-23 βαθμούς σε σχέση με τους 26-27 των τελευταίων ημερών. «Από το ύψος της Αττικής και νοτιότερα μέχρι και την Πελοπόννησο και τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα έχουμε αρκετά έντονη μεταφορά σκόνης, δηλαδή μία θολούρα στην ατμόσφαιρα», είπε ακόμα ο Γιάννης Καλλιάνος και σημείωσε πως «θα πρέπει να περιμένουμε μία πιο μουντή μέρα. Θα έχει κάποιες τοπικές βροχούλες, αλλά όχι κάτι το συγκλονιστικό, όχι ραγδαία που θα δημιουργήσουν πλημμυρικά φαινόμενα και προβλήματα».

«Τα αποτελέσματα την Κυριακή θα είναι ευχάριστα και για τη ΝΔ και για εμένα»

Στη συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ αναφέρθηκε στο πώς πήγε η προεκλογική του εκστρατεία. «Πήγε καλά η προεκλογική περίοδος, είμαι πολύ αισιόδοξος, εισέπραξα τεράστια αγάπη από τον κόσμο, είναι συγκινητικό», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος και εκτίμησε πως «τα αποτελέσματα την Κυριακή θα είναι ευχάριστα και για τη ΝΔ και για εμένα».

Όπως είπε ο ίδιος, ο κόσμος φαίνεται να τον στηρίζει, καθώς εκτιμά το έργο που έχει κάνει αλλά και το γεγονός ότι είναι  αυτοδημιούργητος.

«Στηρίζουν ανθρώπους που προέρχονται, όπως εγώ, από το μηδέν. Αυτοδημιούργητος είμαι, δουλεύω από 18-20 ετών, από φοιτητής, παλεύω μονός μου, έχω δώσει μου όλη μου την ψυχή, έχω κάνει πράγματα που δεν τα έχουν μάθει οι Έλληνες πολίτες. Η κακοποίηση των ζώων που από πλημμέλημα έγινε κακούργημα, ήταν δική μου πρόταση όπως και άλλα πράγματα που έχω φέρει. Είχα το πιο έντονο έργο κοινοβουλευτικό έργο στον νότιο τομέα της Αθήνας. Δεν το λέω με έπαρση ούτε από αλαζονεία», είπε ακόμα ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ο ίδιος σημειώνει ότι η μάχη του σταυρού είναι δύσκολη, ωστόσο την ερχόμενη Κυριακή είναι αισιόδοξος πως θα εκλεγεί.

«Η μάχη του σταυρού είναι πάρα πολύ δύσκολη, δεν πρέπει ο βουλευτής να τρέχει και τις τελευταίες μέρες και να συναντά τον κόσμο, πρέπει να το κάνει 4 χρόνια αυτό. Αυτή ήταν η δική μου αποστολή, την έκανα με όση δύναμη μπορούσα», προσέθεσε.

«Φοβάμαι ότι…»

Όσο για το εκλογικό αποτέλεσμα αναφέρθηκε στον μεγαλύτερο φόβο του. «Έχω την αίσθηση ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα. Δεν ξέρω αν θα είναι με 9 μονάδες διαφορά, πιστεύω ότι 5 μονάδες διαφορά θα έχει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Φοβάμαι το ενδεχόμενο να πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ 30%, να πάρει ο Ανδρουλάκης 10% και ο Βαρουφάκης 4%. Αυτό βγάζει 46% και αυτομάτως κυβέρνηση των ηττημένων. Για να αποκλείσουμε αυτό το σενάριο, θα πρέπει να πειστούν όλοι ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Είμαστε η παράταξη που ενώ κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τεράστιες κρίσεις που δε δημιουργήσαμε οι ίδιοι, τα πήγαμε πάρα πολύ καλά. Ασφαλώς κάναμε λάθη, τα πληρώσαμε, το καταλάβαμε, ζητήσαμε συγγνώμη», κατέληξε.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024