Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης: «Να δω πώς θα πληρώνονται οι συντάξεις σας με την κυβέρνηση ειδικού σκοπού»

Μητσοτάκης: «Να δω πώς θα πληρώνονται οι συντάξεις σας με την κυβέρνηση ειδικού σκοπού»

Συνεχίζει να αξιοποιεί τα σενάρια περί κυβέρνησης ειδικού σκοπού ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θέτοντας το δίλημμα «σταθερότητα ή χάος» στους πολίτες.

Παραμένουν στο επίκεντρο της προεκλογικής ατζέντας τα σενάρια για συγκρότηση κυβέρνησης ειδικού σκοπού, μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια διακαναλικής συνέντευξης, καθώς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανοίξει μια τέτοια συζήτηση την επομένη των εκλογών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σενάρια αυτά αξιοποιεί από την πρώτη στιγμή η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος προτάσσει την ανάγκη σταθερότητας ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Για μία ακόμη φορά, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο θέμα της κυβέρνησης ειδικού σκοπού και έθεσε το δίλημμα «σταθερότητα ή χάος», απευθυνόμενος σε πολίτες της Νάουσας.

«Μας μίλησαν μέχρι και για κυβέρνηση ειδικού σκοπού. Τρεις μήνες, λέει, θα έχουμε μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού. Να δω πώς θα πληρώνονται οι συντάξεις σας με την κυβέρνηση του ειδικού σκοπού και πώς η χώρα θα κυβερνάται», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Και προσέθεσε: «Τρεις μέρες πριν από την κάλπη υπάρχει μία πρόταση διακυβέρνησης – της Νέας Δημοκρατίας. Και από την άλλη, υπάρχει το απόλυτο χάος. Άρα, το δίλημμα σταθερότητα ή χάος, είναι πάρα πολύ ισχυρό και πάρα πολύ πειστικό. Θέλουμε μια σταθερή κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση, η οποία να μπορεί να παίρνει αποφάσεις. Μια κυβέρνηση, η οποία δεν θα είναι έρμαιο εσωκομματικών παζαριών και εκβιασμών».

Ο πρωθυπουργός σημείωσε πως «τίποτα από αυτά που πετύχαμε δεν είναι δεδομένο. Πόσω μάλλον όταν, δυστυχώς, έχουμε απέναντί μας πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες για το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι πώς πάση θυσία θα γυρίσουν στην εξουσία, αγνοώντας παντελώς τι είναι καλό για τη χώρα και για τη σταθερότητά της».

«Το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι αστάθεια και πειραματισμοί»

«Οι επόμενες εκλογές δεν αφορούν μόνο την οικονομία, τον πρωτογενή τομέα, την υγεία, αφορούν και το ποιος θα διαχειριστεί την εξωτερική πολιτική και την άμυνα της χώρας σε κρίσιμες συνθήκες», επανέλαβε ο κ. Μητσοτάκης.

«Το τελευταίο το οποίο χρειαζόμαστε είναι αστάθεια, το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι πειραματισμοί, το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι θεωρίες ‘ναι, εγώ ξέρω ποιος μπορεί να είναι ο πρωθυπουργός, ο άγνωστος Χ, αλλά δεν σας τον λέω, σας το φυλάω μυστικό μέχρι μετά τις εκλογές’», τόνισε αναφερόμενος στον γνωστό όρο Ανδρουλάκη για το πρόσωπο του επόμενου πρωθυπουργού.

Σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή της Νάουσας, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως ξανάνοιξε η σχολή της Αστυνομίας.

Ανέφερε επίσης ότι η κυβέρνηση της ΝΔ στήριξε την παραγωγή κρασιού με τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, έκανε τον οινοτουρισμό πιο προσβάσιμο και στηρίζει μια τουριστική ανάπτυξη 12 μήνες το χρόνο.

Σημειώνεται ότι καθ’ οδόν από την Κρύα Βρύση Πέλλας προς τη Νάουσα, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε πρότυπο επαγγελματικό λύκειο.

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024