Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Η κατάθλιψη έγινε φιλενάδα μου - Κλαίω κάτω από την ντουζιέρα»

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Η κατάθλιψη έγινε φιλενάδα μου – Κλαίω κάτω από την ντουζιέρα»

«Ήρθε ο Xάρος στο σπίτι μας και το θέρισε»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «You» παραχώρησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η γνωστή art director και παρουσιάστρια του Star προχώρησε σε μια κατάθεση ψυχής και αναφέρθηκε στην επαγγελματική, αλλά και στην προσωπική της διαδρομή.

Όσον αφορά το «διαζύγιο» ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά και το Star, η Ζενεβιέβ Μαζαρί δήλωσε: «Δεν ξέρω εάν είναι ‘διαζύγιο’ γιατί δεν γνωρίζω τι έχει γίνει. Ήταν σοκ για μένα, δεν το πίστευα, γιατί το ‘Shopping Star’ είναι τεράστια επιτυχία και συγκλονιστική εκπομπή».

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί τοποθετήθηκε για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι η επόμενη παρουσιάστρια της εκπομπής μόδας: «Το έχω ακούσει, αλλά η λίστα για το ‘Shopping Star’ είναι τεράστια, κάθε μέρα προστίθεται κι άλλο ένα όνομα. Αν με πάρει τηλέφωνο το Star εννοείται ότι θα κάνω δοκιμαστικό. Είναι ωραίο να ακούγεται το όνομά σου για διάφορες εκπομπές. Αλλά σε οτιδήποτε μου προτείνουν θέλω πρώτα να νιώσω ότι όντως μπορώ να το κάνω. Επίσης δεν είναι εύκολο για όποιον αναλάβει μετά τη Βίκυ. Θα πρέπει να είναι πολύ προετοιμασμένος για τη σύγκριση και για τη σκληρή κριτική».

«Η κατάθλιψη απλώς έγινε ‘φιλενάδα’ μου»

Περνώντας σε προσωπικά της ζητήματα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε για τα «σκοτάδια» της: «Έχω περάσει κατάθλιψη -και την πολεμάω ακόμα. Δεν την έχω βγάλει από μέσα μου από τη μέρα που έφυγε η μητέρα μου. Δεν έφυγε ποτέ η κατάθλιψη απλώς έγινε ‘φιλενάδα’ μου, έχω μάθει να ζω μαζί της. Ακόμα και τώρα υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι ότι η μαμά μου είναι σε διακοπές» είπε αρχικά.

«Δεν έχω δεχτεί ότι έχει φύγει και δεν θα την ξαναδώ. Όταν με ρωτάει ο γιος μου, του λέω ορισμένες απαντήσεις που μου έχει πει ο ψυχολόγος, κάνω νόημα στον Βασίλη, και πάω να κλάψω κάτω από την ντουζιέρα, γιατί δεν πιστεύω ότι έχω πει αυτό το πράγμα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που έχει χάσει τη μάνα του τόσο νέα και το βιώνει καλύτερα» συμπλήρωσε.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είχε μία δυνατή σχέση με τη μαμά της. Η κατάσταση ήταν κάπως διαφορετική με τον πατέρα της: «Δεν είχα αυτήν τη σχέση κι εκεί υπάρχει πληγή, γιατί θα ήθελα πριν φύγει να έχουμε λύσει κάποια πράγματα, όπως και με τον παππού μου και τη γιαγιά μου. Η μαμά μου ήταν ένα ντόμινο, μόλις ‘έφυγε’ ξαφνικά ήρθε ο χάρος στο σπίτι μας και το θέρισε. Αλλά επειδή πιστεύω ότι η ζωή είναι μία, γι’ αυτήν πολεμάω. Από τη στιγμή που μου έχει δοθεί αυτό το δώρο, θέλω να το χαρώ. Όταν μου παίρνει κάτι τη χαρά τσαντίζομαι, γίνομαι έξαλλη».

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024