Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Εύχομαι στη Βίκυ Καγιά τα καλύτερα»

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Εύχομαι στη Βίκυ Καγιά τα καλύτερα»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και αποκάλυψε αν της έγινε πρόταση να παρουσιάσει το Shopping Star.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη λήξη της συνεργασίας ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά με το STAR.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ευχήθηκε τα καλύτερα στην Βίκυ Καγιά και αποκάλυψε εάν της έγινε πρόταση να παρουσιάσει το Shopping Star.

«Εύχομαι στη Βίκυ Καγιά τα καλύτερα. Το Shopping Star είναι μια επιτυχημένη εκπομπή, σε όποιον γίνει πρόταση θα πρέπει να το σκεφτεί. Δεν μου έγινε πρόταση για το Shopping Star», ξεκαθάρισε.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, την οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε για τις ατάκες της μέσα από το GNTM, δήλωσε πως ήταν κρίμα που σταμάτησε το reality μόδας.

«Λυπάμαι, ήταν από τις αγαπημένες μου εκπομπές. Και γενικότερα μου αρέσουν οι εκπομπές μόδας στην ελληνική τηλεόραση. Πιστεύω ότι κάνουν καλό και στη βιομηχανία της μόδας στην Ελλάδα. Είναι μια πάρα πολύ ωραία εκπομπή. Και είναι κρίμα να σταματάνε οι εκπομπές», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό μέλλον της Βίκυς Καγιά ανέφερε ότι δεν θα της έκανε εντύπωση αν τη δούμε στο θεατρικό σανίδι ή τον κινηματογράφο. «Η Βίκυ έχει υπάρξει στο θεατρικό σανίδι. Και έχει κάνει και κινηματογράφο. Δεν μου κάνει εντύπωση», συμπλήρωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Είμαι παλαιάς κοπής»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί θα παρουσιάσει το νέο πρόγραμμα του Star «First Dates». «Αυτή τη στιγμή είμαι στο «First Dates». Έχω βάλει την ενέργειά μου σε αυτό», σημείωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της βήματα.

Απάντησε στο ερώτημα για το εάν θα πήγαινε στην εκπομπή. «Σίγουρα θα προτιμούσα το «First Dates» από μια οποιαδήποτε πλατφόρμα σε ένα κινητό ή ένα app. Προτιμώ να σε κοιτάω στα μάτια, κι ας μας βλέπει όλος ο κόσμος, από το να σου στείλω ένα μηνυματάκι. Να σε δω στο Instagram. Είμαι παλαιάς κοπής», υπογράμμισε.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024