Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Φαίη Σκορδά για το «διαζύγιο» με τον ΑΝΤ1: «Δεν θα ξεχάσω το δελτίο Τύπου»

Η Φαίη Σκορδά για το «διαζύγιο» με τον ΑΝΤ1: «Δεν θα ξεχάσω το δελτίο Τύπου»

Η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στο «διαζύγιό» της με τον ANT1 και το δελτίο Τύπου που είχε δοθεί από τον σταθμό.

Μετά τις δηλώσεις από τη Βίκυ Καγιά για τη λήξη της συνεργασίας της με το Star Channel και τη δυσαρέσκεια από το κανάλι, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στη δική της αποχώρηση από τον ANT1 στο «Πρωινό μας».

«Όλες αυτές οι συνθήκες για μένα είναι πολύ αγχώδεις. Δεν είναι απλές. Και για εμένα το πιο σημαντικό είναι το πώς φεύγεις, και όχι το πώς πας κάπου. Και δείχνει και πολλά και για τις δύο πλευρές, ε; Όχι μόνο για τους παρουσιαστές αλλά και για τα κανάλια.

Δεν θα ξεχάσω ότι παρότι έφυγα από τον ΑΝΤ1, έβγαλαν για εμένα ένα πολύ ωραίο δελτίο Τύπου. Το κρατάω μέσα στην καρδιά μου και γι’ αυτό που δεν είναι τίποτα, ένα χαρτί με πέντε λέξεις.

Το εκτιμώ πολύ. Και εκτιμώ και τους ανθρώπους εκεί γιατί θεωρώ ότι μου φέρθηκαν σωστά, δηλαδή με αξιοπρέπεια. Γι’ αυτό λέω και για τις δύο πλευρές.

Τιμάνε έναν άνθρωπο. Τιμάει τα 10 χρόνια συνεργασίας. Έβγαλαν ένα δελτίο Τύπου και γι’ αυτό δεν θα συνεχίσω να λέω και ευχαριστώ γι’ αυτή την συνεργασία. Το λέω τιμητικά υπέρ ενός καναλιού, δεν το λέω για μένα».

Το «διαζύγιο» Καγιά με το Star

Η Βίκυ Καγιά είχε ταυτιστεί απόλυτα με το κανάλι ως κριτής στο GNTM και παρουσιάστρια του «Shopping Star». Η είδηση ότι δεν ανανεώνει το συμβόλαιό της έσκασε σαν «βόμβα», με τα τηλεοπτικά συνεργεία να παίρνουν τις πρώτες της δηλώσεις για τη λήξη της συνεργασίας.

«Τα πράγματα καταλήγουν κάπου, χωρίς αυτό να σημαίνει – και θέλω να το τονίσω αυτό- ότι υπήρχε τσακωμός. Επειδή αυτές τις μέρες ακούω πολλά πράγματα, δεν τσακώθηκε κανείς με κανέναν. Ούτε νευρίασε κανείς και ούτε υπήρχε κλίμα άσχημη ή επιθετικό», σημείωσε η Βίκυ Καγιά.

«Θέλω να το τονίσω αυτό γιατί είναι άδικο για το κανάλι και για εμένα για τη συνεργασία μας η οποία κράτησε 7 χρόνια. Άρα, ήταν μία όμορφη και πετυχημένη συνεργασία» ξεκαθάρισε στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά.

«Από εκεί και πέρα, ήταν δική μου η επιλογή να σταματήσω και να αφήσω ένα project που αγαπάω πάρα πολύ. Το Shopping Star είναι στην καρδιά μου και θα είναι για πάντα. Είναι ένα project που πάει τέλεια, σκίζει. Το αγαπώ πολύ. Ήταν μια δική μου προσωπική κίνηση. Χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι έχω τσακωθεί με κανέναν» υπογράμμισε.

«Όλα τα πράγματα έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Αυτή η σχέση ωρίμασε και έφτασε στο τέλος της. Έχει να κάνει με εμένα και ήταν δική μου προσωπική επιλογή», συμπλήρωσε η Βίκυ Καγιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή, το Star φέρεται να μην ήθελε να συνεχίσει τη συνεργασία με τη Βίκυ Καγιά. «Το δικό μου ρεπορτάζ λέει ότι υπήρχε ένα βελούδινο διαζύγιο.

Επειδή ξέρω πώς λειτουργεί το Star, πάντα οι χωρισμοί είναι «φεύγω κύριος» από εκεί. Νομίζω ότι το κανάλι είχε έναν λόγο να μη συνεχίσει τη συνεργασία με τα θέλω της Βίκυς.

«Δεν λειτουργώ με καβάντζες»

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που η Φαίη Σκορδά είχε αναφερθεί σε συνέντευξή της στο τέλος της συνεργασίας με τον ANT1, κάνοντας τον απολογισμό της.

Η επιθυμία του σταθμού, όπως αποκάλυψε, ήταν να ανανεώσει τη συνεργασία τους και να παραμείνει στον ANT1.

«Υπήρξαν πολλές και διαφορετικές συζητήσεις, ήθελαν να μείνω στον ΑΝΤ1 -με όποιον τρόπο-αλλά δεν μπορούσα. Ήταν μία καθαρά προσωπική απόφαση, χωρίς να έχω έτοιμο το επόμενο βήμα.

Δε λειτουργώ με «καβάντζες» στη ζωή μου, αλλά με εντιμότητα και συναίσθημα.

Για τα δεδομένα της τηλεόρασης, ίσως θα έπρεπε να είμαι πιο σκληρή, αλλά στο τέλος της ημέρας μένουν οι αξίες μας.

Κι αν ο χώρος είναι δύσβατος, τον μοναδικό άνθρωπο που έχω ταλαιπωρήσει είναι εμένα ευτυχώς.

Και αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές δεν προστάτευσα τον εαυτό μου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024