Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε περιστατικό bullying και ξέσπασε στον αέρα - «Δεν μπορώ να συνέλθω»

Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε περιστατικό bullying και ξέσπασε στον αέρα – «Δεν μπορώ να συνέλθω»

Η αποκάλυψη για περιστατικό bullying και το ξέσπασμα από τη Φαίη Σκορδά στον τηλεοπτικό αέρα.

Με αφορμή το ρεπορτάζ για την υπόθεση άγριου bullying που σημειώθηκε σε ιδιωτικό σχολείο της Αττικής, η Φαίη Σκορδά ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας».

Με τη Φαίη Σκορδά να εκφράζει τον προβληματισμό της γύρω από τα όσα γίνονται γνωστά για το περιστατικό bullying στο ιδιωτικό σχολείο, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ξέσπασε και αποκάλυψε ένα αδιανόητο περιστατικό.

«Ξέρετε τι μου είπαν; Δεν μπορώ να συνέλθω από την Παρασκευή! Για ένα μικρό παιδί που κάνει χημειοθεραπείες και δεν πάει καθημερινά στο σχολείο. Που θα πάω εγώ, αλήθεια σας λέω.

Γιατί το παιδί λείπει στο νοσοκομείο. Και επειδή κάπως αλλάζει η εμφάνιση με τις χημειοθεραπείες τού πέταξαν το κουλούρι κάτω τα άλλα παιδιά. Το παιδί που είναι 10 χρονών;», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

«Και ρώτησα αν το βλέπουν οι δασκάλες και το βλέπουν», συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά.

Ο εφιάλτης ανήλικου μαθητή

Είναι εδώ και λίγες ώρες που σοκάρουν όσα γίνονται γνωστά για τον εφιάλτη που ζούσε εδώ και καιρό μαθητής από το bullying συμμαθητών του σε ιδιωτικό σχολείο της Αττικής.

Έξι μαθητές, πέντε αγόρια και ένα κορίτσι, ακινητοποίησαν αρχικά τον 15χρονο συμμαθητή τους, και στη συνέχεια τον έδεσαν, τον κορόιδευαν και τον έβριζαν χυδαία.

Η υπόθεση που έχει σοκάρει την ελληνική κοινή γνώμη παρουσιάστηκε στον αέρα και από τη Φαίη Σκορδά. Ήταν μετά το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Θεοδόση Πάνου, η παρουσιάστρια προχώρησε και στην αποκάλυψη ενός ακόμα περιστατικού bullying.

Τα ευρήματα για το bullying στην Ελλάδα

Ήταν στα μέσα του προηγούμενου μήνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα στοιχεία από έρευνες για το σχολικό bullying, με τα ευρήματα να είναι σοκαριστικά.

Ένα στα τρία παιδιά, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το Χαμόγελο του Παιδιού, έχει πέσει θύμα bullying από συμμαθητές του. Άκρως ανησυχητικά και τα αποτελέσματα έρευνας του ΕΚΠΑ, καθώς τα περιστατικά bullying αγγίζουν το 50-60% του εφηβικού πληθυσμού.

Τα περιστατικά bullying, σύμφωνα με την έρευνα του ΕΚΠΑ, αγγίζουν το 50-60% του εφηβικού πληθυσμού.

Sports in

Σπουδαία κίνηση από τον Ντιέγκο Κόστα που βοηθά τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία

Ο διεθνής επιθετικός της Γκρέμιο, Ντιέγκο Κόστα, προχωρά σε μια σπουδαία κίνηση για να βοηθήσει τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024