Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης μπούλινγκ σε μαθητή ιδιωτικού σχολείου

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης μπούλινγκ σε μαθητή ιδιωτικού σχολείου

Δεχόταν για καιρό μπούλινγκ ο μαθητής σε ιδιωτικό σχολείο της Αττικής. Ερευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό των άλλων δύο ανηλίκων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης άγριου μπούλινγκ που σημειώθηκε σε ιδιωτικό σχολείο της Αττικής, την Παρασκευή, με θύμα έναν 15χρονο μαθητή.

Έξι μαθητές, πέντε αγόρια και ένα κορίτσι, ακινητοποίησαν αρχικά τον συμμαθητή τους, και στη συνέχεια του πέρασαν πετονιά στο λαιμό και στο υπόλοιπο το σώμα του. Οι ανήλικοι, κορόιδευαν και έβριζαν χυδαία το θύμα.

Ο 15χρονος μαθητής, όταν οι δράστες βγήκαν από την αίθουσα, έβγαλε την πετονιά από το λαιμό και το σώμα του, πήγε στο ιατρείο του σχολείου για τις πρώτες βοήθειες, αλλά δεν αποκάλυψε την επίθεση που δέχτηκε από τους έξι ανήλικους.

Όταν επέστρεψε σπίτι του, η μητέρα του είδε τις εκδορές στο λαιμό κι έτσι ο ανήλικος της αποκάλυψε τον «εφιάλτη» που έζησε.

Αμέσως οι γονείς του, το βράδυ της Παρασκευής, κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία και την έρευνα ανέλαβε το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Δεχόταν για καιρό μπούλινγκ

Το θύμα  περιέγραψε την επίθεση, κατονόμασε τους δράστες, ενώ κατέθεσε πως η ίδια ομάδα του έκανε μπούλινγκ και άλλες φορές.

Η αστυνομία έχει συλλάβει τέσσερις από τους 6 δράστες, τρία αγόρια και ένα κορίτσι, με τους ανήλικους να κατηγορούνται για εξύβριση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη βία κατά συναυτουργία σε βάρος συνομήλικού τους.

Οι μαθητές, παραδέχτηκαν πως ήταν παρόντες στο περιστατικό και κατονόμασαν ως δράστες τους δύο συμμαθητές τους, που δεν συνελήφθησαν στα όρια του αυτοφώρου.

Αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή

Ο 15χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε επιφανειακά τραύματα στο λαιμό του.

Με προφορική εντολή εισαγγελέα οι 4 συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024