Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εύη Βατίδου: «Με κέρδισε ο νεότερος άντρας»

Εύη Βατίδου: «Με κέρδισε ο νεότερος άντρας»

Η Εύη Βατίδου μιλά για τη σχέση της με τον Ηλία Κωνσταντίνου. Πώς βλέπει τη διαφορά ηλικίας και τι απαντά για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Με την Εύη Βατίδου να δηλώνει φουλ ερωτευμένη, το διάσημο μοντέλο μίλησε για τη σχέση της με τον Ηλία Κωνσταντίνου.

Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», η Εύη Βατίδου αναφέρθηκε στη διαφορά ηλικίας τους και την απόσταση που τους χωρίζει.

«Νιώθω υπέροχα, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Γνωριστήκαμε στη Θεσσαλονίκη, δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη όλα έγιναν μαγικά», σημειώνει η Εύη Βατίδου.

Όσο για τον αν την τρόμαξε η διαφορά ηλικίας, η Εύη Βατίδου ανέφερε πως είναι ένας παράγοντας που δεν παίζει κανέναν ρόλο αν δύο άνθρωποι έχουν χημεία μεταξύ τους.

«Η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο αν υπάρχει χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων. Καταλαβαινόμαστε με τα μάτια, είμαστε 2,5 μήνες μαζί. Το πρόβλημά μας είναι η διαφορά χιλιομέτρων που μας χωρίζει», σημείωσε η Εύη Βατίδου.

«Με ενδιαφέρει να έχω έναν καλό άνθρωπο πλάι μου»

Δεν κάνει, όπως ανέφερε, σκέψεις για έναν δεύτερο γάμο. «Δεν το σκέφτομαι πλέον και δεν μου δίνει αυτή την στιγμή κάποια κοινωνική υπόσταση. Έχω κάνει γάμο και παιδιά και νιώθω πλήρης. Με ενδιαφέρει να έχω έναν καλό άνθρωπο πλάι μου, να μου μιλάει, να με φροντίζει, να με κάνει να αισθάνομαι καλά για αυτό που είμαι».

Αναφορικά με την επιλογή της να είναι με έναν νεότερο από εκείνη άνδρα, το πρώην μοντέλο, σχολίασε με τον δικό της τρόπο. «Με κέρδισε ο νεότερος άντρας γιατί έχω βγάλει από το μυαλό μου την ύλη και τα πολλά χρήματα. Οι άνθρωποι πρέπει να συμπορεύονται μαζί και να έχουν πολλά κοινά στοιχεία».

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που η Εύη Βατίδου ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις με κάποιους που έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν, ανεξάρτητα από την ηλικία», έγραφε χαρακτηριστικά η Εύη Βατίδου στην ανάρτησή της.

Sports in

Ελ Κααμπί: «Ήρθαμε για νίκη, το πιστεύαμε και κάναμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε» (vid)

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στην Άστον Βίλα και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε έναν θρίαμβο που όπως τόνισε πίστευαν όλοι μέσα στην ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024