Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έβγαλε το καπέλο στον Μπαρτζώκα ο Ομπράντοβιτς: «Του αξίζουν συγχαρητήρια»

Έβγαλε το καπέλο στον Μπαρτζώκα ο Ομπράντοβιτς: «Του αξίζουν συγχαρητήρια»

Το εγκώμιο του Γιώργου Μπαρτζώκα έπλεξε ο Ζέλικος Ομπράντοβιτς με αφορμή την ανάδειξη του πρώτου ως του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς στη Euroleague.

Άλλη μία μεγάλη επιτυχία για τον Γιώργο Μπαρτζώκα καθώς ο Έλληνας τεχνικός αναδείχθηκε από τη Euroleague ως ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης.

Ο 57χρονος προπονητής λαμβάνει τη συγκεκριμένη τιμή για δεύτερη σερί φορά, αφού είχε επιλεγεί και πέρυσι, όντας ο πρώτος που καταφέρνει κάτι ανάλογο. Ενώ είναι η τρίτη συνολική στην πλούσια καριέρα του μετά την αγωνιστική περίοδο 2012-13.

Με αφορμή την βράβευση του Έλληνα τεχνικού, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια, τονίζοντας πως απόλυτα δίκαια κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου προπονητή στη φετινή Euroleague.

«Άξιζε το βραβείο ο Μπαρτζώκας και του αξίζουν συγχαρητήρια. Είχαν μία εξαιρετική σεζόν φέτος και είχε σημαντική συμβολή. Ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο. Ευχαριστώ όλους όσοι με ψήφισαν», δήλωσε αρχικά ο κόουτς της Παρτίζαν αναφορικά με το βραβείο του κορυφαίου προπονητή στη φετινή Ευρωλίγκα.

Για τον Μαντάρ και το γεγονός ότι αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης της διοργάνωσης: «Πιστεύω ότι αυτό θα αποτελέσει κίνητρο τόσο για τον Μαντάρ, ώστε να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά, αλλά και για άλλους».

Πλέον, οι «ασπρόμαυροι» επικεντρώνονται στην Αδριατική λίγκα, με τον έμπειρο προπονητή να έχει… ξεκόψει τη λέξη «Ευρωλίγκα» από όλους, μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ στα plaoyffs: «Δώσαμε ρεπό στους παίκτες και μετά ξεκινήσαμε τις προπονήσεις, μιλώντας αποκλειστικά για την Αδριατική λίγκα.

Ζήτησα απ’ όλους στην ομάδα, τόσο από το προπονητικό επιτελείο όσο και από τους παίκτες, να μην σκέφτονται και να μην μιλούν για την Ευρωλίγκα, αλλά να έχουν το μυαλό τους σ’ αυτά που ακολουθούν».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024