Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενός λεπτού σιγή στα ημιτελικά της Basket League στη μνήμη του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη

Ενός λεπτού σιγή στα ημιτελικά της Basket League στη μνήμη του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη

Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε πως στη μνήμη του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη που «έφυγε» τόσο άδικα, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στα ημιτελικά της Basket League.

Σήμερα ξεκινούν οι αγώνες, για τα ημιτελικά των playoffs της Basket League με το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (13/5, 19:15) στο ΣΕΦ και ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως σε όλα τα ματς θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη.

Η μοίρα επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι για τον 29χρονο Βαρυτιμιάδη, που δεν μπόρεσε να βγει νικητής στη μάχη με την επάρατη νόσο και «έφυγε» από τη ζωή την προηγούμενη εβδομάδα.

Στη μνήμη του, στα παιχνίδια, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Περιστέρι (15/5, 15:45), πριν το πρώτο σφύριγμα η Λίγκα θα τιμήσει τον νεαρό αθλητή, που είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και των Τρικάλων, στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΣΑΚΕ:

«Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ πριν την έναρξη των πρώτων αναμετρήσεων της Ημιτελικής Φάσης των Playoffs, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (σήμερα 13/5, 19:15) και Παναθηναϊκός – Περιστέρι bwin (Δευτέρα 15/5, 15:45) θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη που «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία μόλις 29 ετών.
Η απώλεια του Βαρυτιμιάδη που αγωνίστηκε σε ΠΑΟΚ, Τρίκαλα, Φίλιππο Βέροιας και άλλες ομάδες σκόρπισε την θλίψη στον χώρο του μπάσκετ».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024