Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αρτα: Το Σάββατο η κηδεία του βρέφους - «Τον αγαπώ» τα συγκινητικά λόγια της μάνας για τον πατέρα

Αρτα: Το Σάββατο η κηδεία του βρέφους – «Τον αγαπώ» τα συγκινητικά λόγια της μάνας για τον πατέρα

Αύριο, Σάββατο, η τελευταία πράξη του δράματος στην Άρτα με τη βάφτιση και κηδεία του βρέφους

Το Σάββατο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του βρέφους, που ξέχασε στο αυτοκίνητο ο πατέρας του, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, επειδή το 5,5 μηνών βρέφος ήταν αβάπτιστο, πριν από την κηδεία θα του δοθεί το όνομα Λυδία – Ελένη, όπως συμβαίνει συχνά όταν ένα μωράκι φεύγει από τη ζωή χωρίς να έχει βαπτιστεί.

Το βρέφος θα κηδευτεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στον ιερό ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Άρτα και όχι στην Περδικορράχη, χωριό καταγωγής της μητέρας του, όπως είχε αρχικά ειπωθεί.

«Είναι ψυχούλα, τον αγαπώ» – Συγκινεί η μητέρα του βρέφους για τον τραγικό πατέρα

Ο 37χρονος τραγικός πατέρας, απολογήθηκε σήμερα, Παρασκευή, ενώπιον του ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους. Στο πλευρό του βρέθηκαν συνάδελφοί του για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους και, σύμφωνα με το arta2day, όταν ο πατέρας μπήκε στο περιπολικό, του φώναξαν «κράτα γερά, σε περιμένουμε σύντομα κοντά μας».

Συνάδελφος του πατέρα και φίλη του ζευγαριού μίλησε στους δημοσιογράφους για τη σχέση τους και το πόσο υπέροχοι γονείς είναι. «Στηρίζει τον Κώστα, τον αγαπάει η Μαρία. Τον είπε »ψυχούλα», γιατί τον αποκαλούσα κι εγώ, ψυχούλα. »Είναι ψυχούλα ο Κώστας, τον αγαπώ” μου είπε και τα ίδια είπε κι ο Κώστας. Απομένει να ολοκληρωθεί αυτό το δράμα αύριο και να δούμε πως θα προχωρήσουμε παρακάτω μαζί τους» είπε η φίλη του ζευγαριού.

«Τον περιμένουμε στη δουλειά να τον αγκαλιάσουμε, όλοι αυτό περιμένουμε όλοι οι συνάδελφοι περιμένουμε πώς και πώς. Αγαπημένο ζευγάρι. Ήρθε το παιδάκι με μεγάλη χαρά, δυο αγαπημένα παιδιά, πολύ ηθικά, είναι τίμια. Εργατικά παιδιά. Δεν βρίσκω λόγια. »Γιατί;» λες. Όπως λέει και ο ίδιος »σε εμένα γιατί»; Ήταν σαν να το μεγαλώναμε όλοι μαζί το παιδί. Τα παιχνίδια του μυαλού και της μοίρας να πω; Ίσως…» προσθέτει και καταλήγει ότι ο 37χρονος ήταν «υποδειγματικός πατέρας». «Ούτε σε φίλους ούτε σε γνωστούς έχω συναντήσει τέτοιο μπαμπά» λέει χαρακτηριστικά.

Η πρώτη συνάντηση των γονέων, μεγαλείο ψυχής από τη μητέρα

Η 27χρονη μητέρα από την Τετάρτη ζητούσε να δει το σύζυγό της. Μετά από άδεια που δόθηκε από την Αστυνομία, η συνάντησή τους έγινε το πρωί της Πέμπτης σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα.

Βρέθηκαν για πρώτη φορά μετά το χαμό του μωρού τους και έκλαιγαν σφιχτά αγκαλιασμένοι, σε μια στιγμή που λύγισαν όλοι στο νοσοκομείο.

Η πρώτη συνάντηση του ζευγαριού έγινε σε ειδικό χώρο στο νοσοκομείο και κράτησε περίπου 15 λεπτά.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024