Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντίστροφη μέτρηση για το debate - Οι αφίξεις δημοσιογράφων και πολιτικών αρχηγών

Αντίστροφη μέτρηση για το debate – Οι αφίξεις δημοσιογράφων και πολιτικών αρχηγών

Οι δημοσιογράφοι που θα απευθύνουν τα ερωτήματα στους πολιτικούς αρχηγούς βρίσκονται ήδη στην Αγ. Παρασκευή.

Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή χτυπά ο… παλμός των εκλογών της 21ης Μαΐου, λίγο πριν το debate των πολιτικών αρχηγών.

Πρώτοι οι δημοσιογράφοι

Ήδη στα στούντιο της ΕΡΤ βρίσκονται οι δημοσιογράφοι των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών που θα είναι και αυτοί που θα απευθύνουν τα ερωτήματα στους 6 πολιτικούς αρχηγούς.

Στην Αγία Παρασκευή έχουν φτάσει η Ράνια Τζίμα από το MEGA, η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Παπαδάκης από τον ΑΝΤ1, ο Αντώνης Σρόιτερ από τον Alpha, ο Παναγιώτης Στάθης από το Open.

Ακολούθησαν οι πολιτικοί αρχηγοί

Μετά τους δημοσιογράφους την πύλη του Ραδιομεγάρου πέρασαν οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων, που θα λάβουν μέρος στην τηλεμαχία.

«Εύχομαι να έχουμε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση και να συζητήσουμε για το μέλλον της πατρίδας μας, πώς θα ενισχύσουμε τα εισοδήματα, πώς θα αυξήσουμε μισθούς, πώς θα μειώσουμε την ανεργία, πώς θα αποκτήσουμε ένα καλύτερο ΕΣΥ, πώς θα θωρακίσουμε την πατρίδα απέναντι στις μεγάλες εξωτερικές απειλές», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έξω από την ΕΡΤ.

Ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι το debate είναι «η πεμπτουσία της Δημοκρατίας και είναι κρίμα που γίνεται σήμερα πρώτη φορά από το 2015».

«Είναι κρίμα που δεν γίνεται με μεγαλύτερη άνεση διαλόγου. Ελπίζω πως έστω και έτσι ο ελληνικός λαός θα βγάλει τα συμπεράσματά του», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«O λαός αποφασίζει 21 Μαΐου για τις αναγκαίες αλλαγές που χρειάζεται η πατρίδα μας», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

«Πολλές κάμερες πολλά κανάλια, τι γίνεται; Μια συζήτηση θα κάνουμε», σχολίασε από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024