Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επίσκεψη Τσίπρα στο «Μαρινάκειον Μέλαθρον»

Επίσκεψη Τσίπρα στο «Μαρινάκειον Μέλαθρον»

Σε περιοδεία στον Πειραιά, που είναι και μία από τις τρεις εκλογικές Περιφέρειες που θα είναι υποψήφιος, βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας.

Το «Μαρινάκειον Μέλαθρον» επισκέφθηκε κατά την περιοδεία του στον Πειραιά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην Α’ περιφέρεια Πειραιά, υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ.

Οι δυο τους είχαν μια θερμή συζήτηση, με τον κ. Τσίπρα να ενημερώνεται για το έργο της Μητρόπολης και να ξεναγείται στο «Μαρινάκειον Μέλαθρον», το οποίο έγινε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη προς τιμήν του πατέρα του.

Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ ενημέρωσε επίσης τον Αλέξη Τσίπρα για τα συσσίτια στους αστέγους του λιμανιού. Στη συζήτησή τους, βρήκαν κοινό τόπο στο θέμα της δικαιοσύνη, που εκφράζεται από τους εθελοντής της Μητρόπολης Πειραιά αλλά και από σύνθημα του Αλέξη Τσίπρα.

«Αυτή η δικαιοσύνη που για τον Θεό είναι απέραντη αγάπη και αποδοχή. Για μας είναι κάτι πολύ διαφοροποιημένο ξέρετε, με τους νομικισμούς μας και τους δικανισμούς μας, την ανθρώπινη ατελή όραση του πράγματος. Αλλά η δικαιοσύνη ταυτίζεται με την αγάπη και με την κατανόηση. Την συγκατάβαση. Αυτή η εικόνα είναι η εφέστιος εικόνα που είχε ο παλαιος ναός της Αγίας Τριάδος, ο οποίος βομβαρδίστηκε το 1944 από τους συμμάχους. Ήταν υπό γερμανική κατοχή. Ο ναός κατεστράφη ολόκληρος και έμεινε μόνο η εικόνα αυτή όπως τη βλέπετε αλώβητη», είπε ο Μητροπολίτης Πειραιά.

«Εδώ ήταν η έδρα των εργατικών αγώνων. Το μέγα θαύμα της ναυτιλίας στήθηκε στα μηχανουργεία και στα καρνάγια, εκεί δέθηκε και το ατσάλι. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που είμαι υποψήφιος εδώ και θέλω να γνωρίσω καλύτερα τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτόν τον χώρο», σημείωσε με τη σειρά του ο Αλέξης Τσίπρας.

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024