Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Νατάσα Θεοδωρίδου απαντά στον Γιώργο Θεοφάνους: «Είναι δικό μου το τραγούδι αυτό»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου απαντά στον Γιώργο Θεοφάνους: «Είναι δικό μου το τραγούδι αυτό»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε,μεταξύ άλλων, για την απόφαση του μουσικοσυνθέτη να παραχωρήσει τα δικαιώματα από το τραγούδι Φεγγάρι για διαφημιστικούς σκοπούς.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μιλώντας για την απόφαση του μουσικοσυνθέτη Γιώργου Θεοφάνους να παραχωρήσει τα δικαιώματα από το τραγούδι Φεγγάρι για διαφημιστικούς σκοπούς, σημείωσε πως ήταν κάτι που τη στεναχώρησε πάρα πολύ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα, η Νατάσα Θεοδωρίδου εξήγησε πως «είναι μια δύσκολη ανάμεσά τους».

«Εμένα με στενοχώρησε πάρα πολύ. Δεν με ενόχλησε, ούτε νευρίασα. Όντως τα τραγούδια ανήκουν στους δημιουργούς.

Αυτό μου δημιούργησε μια αγωνία και μια απορία. Ότι είσαι κάποια στιγμή άοπλος, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα όταν αποφασίσει κάποιος άλλος για σένα να κάνει μία κίνηση.

Δεν μιλήσαμε γι’ αυτό, δεν έχουμε βρεθεί. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί το Φεγγάρι για μένα ήταν σταθμός στην καριέρα μου.

Όλη αυτή την καριέρα την έχω χτίσει και με τη βοήθεια των συνθετών και των στιχουργών, αλλά την έχω κάνει πάρα πολύ καθαρά, χωρίς να την μπερδέψω με τίποτα άλλο.

«Μπορεί κάποια στιγμή να το συζητήσουμε»

Οπότε, όταν κάποιος μέσα σε όλο αυτό το οικοδόμημα μου πειράξει ένα τουβλάκι, εμένα με στενοχωρεί πάρα πολύ, γιατί είναι σαν να προδίδω εγώ χωρίς να φταίω όλο αυτό το οικοδόμημα.

Αυτό ήταν μια δύσκολη στιγμή δική μου με τον Γιώργο, μπορεί κάποια στιγμή να το συζητήσουμε. Δεν έχω λόγο να μην του μιλήσω του Γιώργου, γιατί άνθρωποι που με βοήθησαν τόσο πολύ στην καριέρα μου, δεν έχω λόγο να μην τους μιλώ, αλλά δεν μπορώ να είμαι κι εγώ υπεύθυνη για τις δικές τους κινήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Το Φεγγάρι το ξαναείπα. Σταμάτησα να το λέω αλλά το ξαναείπα γιατί το αγαπώ και με αγαπάει. Είναι δικό μου το τραγούδι αυτό -είναι του Γιώργου αλλά εγώ το νιώθω δικό μου και για μένα είναι πολύ σημαντικό γιατί άλλαξε την καριέρα μου σε εκείνο το σημείο», επισήμανε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024