Με κόσμο, συνθήματα, πανό και ρίμες γέμισε η Γεωπονική Σχολή Αθηνών, όπου πραγματοποιήθηκε συναυλία για τα έξοδα προφυλακισμένων.
Στη συναυλία συμμετείχαν οι: Χαρά, Ζήνων, Sci-Fi River, Answer & Eversor, Tiny Jackal and the Yellow Mary, Φιάσκο, ΝΙΟ.ΣΤΕ, APO, Mc Yinka ενώ μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν ο ΛΕΞ.
H είσοδος ήταν ελεύθερη ενώ υπήρξε κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση στο πλαίσιο μιας κίνησης αλληλεγγύης από πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού hip hop.
Στο κάλεσμα ξεκαθαριζόταν: «Σεξιστικές, ρατσιστικές και ευρύτερα παραβιαστικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές. Στον χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση και πρώτες βοήθειες για οτιδήποτε χρειαστεί παρακαλούμε απευθυνθείτε στα μπαρ».
Γεωπονικό, συναυλία για τα δικαστικά έξοδα των 4 προφυλακιστέων συντρόφων Φώτη Δ. Ιασονα Ρ. Παναγιώτης Β. Λάμπρος Β. Άπειρος κόσμος, η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας! #4_πειραιας#antireportpic.twitter.com/cFpGXTngJA
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας