Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο τους

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο τους

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ντυμένη νύφη βρίσκεται στην αγκαλιά του μουσικοσυνθέτη. Ένα στιγμιότυπο από τη στιγμή που χόρεψαν για πρώτη φορά ως παντρεμένο ζευγάρι.

Με την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνωα Μάτσα να γιορτάζουν τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους, η βουλευτής ανήρτησε μια αδημοσίευτη φωτογραφία τους.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ντυμένη νύφη βρίσκεται στην αγκαλιά του μουσικοσυνθέτη Μίνωα Μάτσα. Ένα στιγμιότυπο από τη στιγμή που χόρεψαν για πρώτη φορά ως παντρεμένο ζευγάρι.

«Η πιο ωραία επέτειος» ήταν το σχόλιο στην ανάρτηση από την Όλγα Κεφαλογιάννη, που ανέφερε το όνομα του συζύγου της.

Ήταν τον Σεπτέμβρη του 2021 που η Όλγα Κεφαλογιάννη έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Ο γάμος στις Σπέτες

Ήταν στις 3 Μαΐου του 2021 που η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν στις Σπέτσες. Ήταν η Όλγα Κεφαλογιάννη που είχε ανακοινώσει τα νέα με μια ανάρτησή της στο Ιnstragram.

Λίγη ώρα αργότερα την ίδια φωτογραφία αναδημοσίευσε στα stories του στο Instagram και ο Μίνως Μάτσας.

H βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο αγαπημένος συνθέτης παντρεύτηκαν παρουσία του δημάρχου Σπετσών με κουμπάρα την ξαδέλφη της Χρυσή Βαρδινογιάννη, η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Στον γάμο βρέθηκαν μόνο οι δύο οικογένειες, η μητέρα της πρώην υπουργού Ελένη Βαρδινογιάννη και οι τρεις αδελφές της, οι γονείς και η αδελφή του Μίνωα Μάτσα.

Ακολούθησε τραπέζι στην γνωστή εξοχική κατοικία Μάτσα στις Σπέτσες.

Η σχέση της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Μίνωα Μάτσα φέρεται να ξεκίνησε στα τέλη του 2019.

Ήταν στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2019 που εμφανίστηκαν μαζί στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και λίγες ημέρες αργότερα απαθανατίστηκαν ο ένας πλάι στον άλλον στο θέατρο Παλλάς.

Ήταν στην πρεμιέρα της ταινίας «Ευτυχία», την οποία ο μουσικός επένδυσε με πρωτότυπη μουσική, με το ομότιτλο τραγούδι.

Το βράδυ της πρότασης γάμου στην Κεφαλογιάννη

Ήταν πριν από λίγο καιρό που ο Μίνως Μάτσας, καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη μία», είχε αποκαλύψει πώς έκανε πρόταση γάμου στην Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Η ζωή με την Όλγα είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων που το αποτέλεσμά τους είναι πολύ αρμονικό και δεν θα το πίστευα ποτέ. Εκείνη αγαπάει τη μουσική, τις τέχνες, το θέατρο, τον κινηματογράφο και με παρασύρει πιο πολύ να βλέπω πράγματα. Εμείς οι συνθέτες είμαστε στον κόσμο μας και ξεχνιόμαστε.

Τώρα πια έχουμε δύο παιδιά που είναι η απόλυτη σύνδεση με έναν άνθρωπο και αγαπάει τις τέχνες σε τεράστιο βαθμό. Το τραγούδι «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» είναι μαγικό.

Αν το πεις σε κάποιον, την επόμενη χρονιά θα βρεθείς με δύο παιδιά. Ήμασταν στην ρωμαϊκή αγορά όταν το έπαιξα. Έκανα μία μικρή εισαγωγή και είπα πώς εάν έχεις βρει τον άνθρωπό σου τότε πρέπει να τον κρατήσεις. Τι λες Ολγάκι, συμφωνείς; Και εκείνη δεν απάντησε.

Ως μπαμπάς ασχολούμαι πάρα πολύ με τα μωρά, μας έχουν αλλάξει τη ζωή. Τους έβαζα μουσική ήδη από την κοιλιά. Τους έβαζα πάνω στο πιάνο με τα κρεβατάκια τους. Η πεθερά με αγαπάει πολύ και εκφράζεται με πολλούς τρόπους. Έχουμε τρομερή σχέση, είναι φοβερή γυναίκα. Η Όλγα το βλέπει με μία συμπάθεια και μία καχυποψία, ειδικά όταν παίρνει το μέρος μου».

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024