Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ηράκλειο: Μαθητές έκαναν κατάληψη για να παραμείνει ο ίδιος διευθυντής στο σχολείο

Ηράκλειο: Μαθητές έκαναν κατάληψη για να παραμείνει ο ίδιος διευθυντής στο σχολείο

Η πρόταση του 15μελούς υπερψηφίστηκε από τους μαθητές και σήμερα, Τετάρτη το γυμνάσιο δεν λειτούργησε με ένα και μόνο αίτημα.

Για έναν απίστευτο λόγο αποφάσισαν να κάνουν κατάληψη οι μαθητές σε ένα γυμνάσιο της Κρήτης καθώς είχαν ένα και μόνο αίτημα, να μην αναλάβει καθήκοντα η νέα διευθύντρια που ορίστηκε μετά τις νέες τοποθετήσεις στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

«Αποφασίζετε για μας …χωρίς εμάς», αυτά είναι τα λόγια να φιγουράρουν στο πανό στην κλειστή κεντρική πύλη του 2ου Γυμνασίου Ηρακλείου σύμφωνα με το neakriti.gr, με τος μαθητές του, να στέλνουν το δικό τους μήνυμα προς το υπουργείο ζητώντας την παραμονή του διευθυντή του σχολείου Μανώλη Χουρσανίδη στη θέση του.

Η πρόταση του 15μελούς υπερψηφίστηκε από τους μαθητές

Η πρόταση του 15μελούς υπερψηφίστηκε από τους μαθητές και σήμερα, Τετάρτη το γυμνάσιο δεν λειτούργησε με ένα και μόνο αίτημα, να μην αναλάβει καθήκοντα η νέα διευθύντρια που ορίστηκε μετά τις νέες τοποθετήσεις στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Όσο δυσνόητη κι αν είναι για τους μαθητές του γυμνασίου η αλλαγή σκυτάλης λόγω των νόμων και εγκύκλιων που ορίζει το υπουργείο, η κατάληψη είχε ιδιαίτερο συμβολισμό ως μία πράξη τιμής στο πρόσωπο του κ. Χουρσανίδη που δεν μπορεί παρά να τον συγκίνησε.

Ο ίδιος πάντως τους ζήτησε την Πέμπτη το σχολείο να λειτουργήσει με ένα «ευχαριστώ»… Στο σχετικό ενημερωτικό του σημείωμα προς τους γονείς και κηδεμόνες για τη σημερινή κατάληψη ανέφερε χαρακτηριστικά πως η πράξη τους αποτελεί το ωραιότερο σημείο στην πολύχρονη θητεία του στην εκπαίδευση.

Και όχι άδικα αφού οι ίδιοι οι μαθητές σήμερα με αυτή τη διαφορετική κατάληψη του έδωσαν εν λευκώ ψήφο εμπιστοσύνης για τα όσα έπραξε ως διευθυντής του 2ου γυμνασίου.

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024