Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Καραϊβάζ: Τι λέει αποκλειστικά στο MEGA φίλος των δύο συλληφθέντων

Γιώργος Καραϊβάζ: Τι λέει αποκλειστικά στο MEGA φίλος των δύο συλληφθέντων

Ένας 50χρονος άνδρα φίλος των δύο αδελφών που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε στο MEGA.

Στο επίκεντρο των ερευνών για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ μπαίνουν οι κινήσεις των δύο αδερφών ηλικίας 40 και 48 ετών που συνελήφθησαν και είναι αντιμέτωποι με την είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία.

Πάντως τα δύο αδέρφια δηλώνουν αθώοι κάτι στο οποίο συνηγορούν και άτομα από το περιβάλλον τους υποστηρίζουν πως  δεν θα μπορούσαν να έχουν εμπλοκή. Μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA και στην εκπομπή «Live News», ένας 50χρονος φίλος των δύο συλληφθέντων δήλωσε πως ακόμη δεν έχει κληθεί από τις Αρχές και απέφυγε να προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις, προκειμένου να μην παρερμηνευτούν τα λεγόμενά του.

«Μέχρι στιγμής δεν με έχουν καλέσει. Αν κληθώ από τις αρχές, θα πάω να καταθέσω. Βεβαίως και γνωρίζω τους ανθρώπους που έχουν συλληφθεί. Ως χαρακτήρες σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να έχουν εμπλοκή. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή, γιατί δεν θέλω να παρερμηνευτούν τα πράγματα. Ό,τι είναι να πω θα το πω στις αρχές αν με καλέσουν» είπε συγκεκριμένα ο 50χρονος.

Υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά της και η μητέρα του 40χρονου που συνελήφθη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, ισχυρίστηκε πως πρόκειται για παρεξήγηση και ότι η οικογένειά της δεν έχει καμία σχέση.

Τι ισχυρίστηκαν στον ανακριτή οι δύο συλληφθέντες

Υπενθυμίζεται πως οι δύο άντρες βρέθηκαν ενώπιον του ανακριτή, όπου μεταξύ άλλων είπαν πως είναι αθώοι και πως δεν έχουν καμία σχέση με την εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξαν πως δεν είχαν καμία επικοινωνία με τους φερόμενους ως ηθικούς αυτουργούς ενώ για την παρουσία τους στη συγκεκριμένη περιοχή ισχυρίστηκαν πως τις ημέρες εκείνες με το βαν μοίραζαν διαφημιστικά φυλλάδια για τις υπηρεσίες της εταιρείας καθαρισμού πολυκατοικιών.

Για να ενισχύσουν τη θέση αυτή είπαν πως διατηρούν ένα ημερολόγιο με τη συγκεκριμένη διαδικασία ενώ υπάρχουν και μηνύματα με ορισμένους υπαλλήλους της εταιρείας για τη διανομή των φυλλαδίων.

Αναφορικά με την ανάρτηση στο Facebook λίγη ώρα μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ όπου έγραφαν «Καλή αρχή» είπαν πως δεν είχε καμία σχέση με τον φόνο, αλλά επρόκειτο για ένα νέο φορτηγό που είχε αποκτήσει η εταιρεία.

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024