Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Καραϊβάζ: Μυστήριο με τη Ferrari του 40χρονου που συνελήφθη

Γιώργος Καραϊβάζ: Μυστήριο με τη Ferrari του 40χρονου που συνελήφθη

Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών.

Η κόκκινη Ferrari του 40χρονου που παρουσιάστηκε σήμερα, Τετάρτη μαζί με τον αδερφό του ενώπιον του ανακριτή για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ αλλά και τη δολοφονία του πυγμάχου στο Γαλάτσι λίγους μήνες μετά, είναι ένα ακόμη κομμάτι στο πάζλ των στοιχείων που συλλέγουν και αξιολογούν οι Αρχές.

Από την έρευνα προέκυψε ότι η συγκεκριμένη Ferrari αγοράστηκε αρχές του χρόνου, από εταιρεία αυτοκινήτων που διατηρούσε επιχειρηματίας ο οποίος δολοφονήθηκε στις 18 Ιουνίου του 2022.

Στο στόχαστρο οι «ακριβές» συνήθειες

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με το MEGA αναζητούν απάντηση στο πώς αυτό το ακριβό αυτοκίνητο έφτασε στα χέρια του 40χρονου κατηγορούμενου και μάλιστα, λίγους μήνες μετά την εκτέλεση του ιδιοκτήτη του. Το αυτοκίνητο μάλιστα, φαίνεται πως δεν άλλαξε μόνο χέρια αλλά και πινακίδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο πέρασε στα χέρια του 40χρονου μετά από συνεννόηση με τη χήρα του επιχειρηματία που δολοφονήθηκε, με μία συμφωνία που έγινε μεταξύ τους και σε τιμή που κυμαίνεται από 10 έως 50.000 ευρώ, τα οποία ο 40χρονος θα εξοφλούσε όταν και όποτε μπορούσε, παρότι εκτιμάται πως το ακριβό και πολυτελές αυτοκίνητο κόστιζε 180.000 ευρώ.

Το περίεργο είναι ότι οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας τον οποίο άγνωστοι, που επέβαιναν σε ένα βανάκι, γάζωσαν με Καλάσνικοφ, είχε αφήσει πίσω του δυσθεώρητα χρέη, με τη χήρα να προσπαθεί, μετά τον θάνατό του, να διαχειριστεί, αλλά παρ’ όλα αυτά, επέλεξε σχεδόν να «χαρίσει» τη Ferrari στον 40χρονο.


Οι «ακριβές» συνήθειες του 40χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έχουν ήδη μπει στο στόχαστρο των αρμόδιων αρχών προκειμένου να διασταυρωθούν οι πηγές εσόδων του και εάν αυτές δικαιολογούν αυτές τις ασυνήθιστες αγορές.

Άλλωστε, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος δεν κυκλοφορούσε μόνο με αυτή τη Ferrari αλλά και με άλλα πέντε πολυτελέστατα και γρήγορα αυτοκίνητα.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024