Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρναούτογλου για Λιάγκα: Ρίχνει αλλού τις ευθύνες για την παρεξήγηση - Η αποκάλυψη για το MEGA

Αρναούτογλου για Λιάγκα: Ρίχνει αλλού τις ευθύνες για την παρεξήγηση – Η αποκάλυψη για το MEGA

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για όλους και για όλα. Τι λέει για την κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα, τη μεταγραφή της Φαίης Σκορδά και την αποχώρησή του από το MEGA.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και τον Νίκο Συρίγο, μιλώντας για τα μαθήματα που έχει πάρει στα 33 χρόνια πορείας του στην τηλεόραση.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τα μαθήματα που έχει πάρει από την πολύχρονη καριέρα του, την παρεξήγηση με τον Γιώργο Λιάγκα και την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στο πρωινό ενώ αναφέρθηκε και στα όνειρα που έχει για τον γιο του.

«Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει από τη ζωή είναι να μην κρίνω πολύ γρήγορα τους ανθρώπους. Όσες φορές προσπάθησα να κρίνω γρήγορα τους ανθρώπους, έπεσα έξω. Πολλές φορές ακούω πράγματα για μένα. Λέγανε ότι είμαι παράξενος.

Έχουν γράψει και για μένα πράγματα που αναρτιέμαι γιατί το είπε κάποιος αυτό. Πρόσφατα βγήκε και είπε ο Σταρόβας ότι θα πρέπει να του δώσουν βραβείο που συνεργάστηκε τόσα χρόνια μαζί μου.

Φαντάσου το έχει πει καμιά 15αρια φορές αυτό και τον πήρα και του είπα να σταματήσει να το λέει γιατί έχουν αλλάξει πλέον οι εποχές. Εκείνος το είπε για πλάκα. Και μου λέει Γρηγόρη έχεις δίκιο.

Ζήτησα πολλές φορές συγγνώμη από ανθρώπους που μπορεί να στεναχώρησα. Για να είμαι τόσα χρόνια στην τηλεόραση, κάποιοι άνθρωποι κάτι βρήκαν.

Σίγουρα, είναι δικαίωμα του καθενός να μην του αρέσω, αυτό που με ενοχλεί, είναι να μη σέβεται κάποιος τη διάρκεια» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας στον Νίκο Συρίγο και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Σχετικά με τον Γιώργο Λιάγκα και την επιθυμία του να κάνει πρωινό, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε, «κανένας δε μου έχει προτείνει να κάνω πρωινό. Να το ξεκαθαρίσω αυτό γιατί σέβομαι πάρα πολύ και τη δουλειά των παιδιών εκεί και τον ΑΝΤ1 που δε μου έχει πει τίποτα για το πρωινό.

Ξαναλέω όμως, αν με ρωτούσες, τι θα ξαναέκανα για πρωινό, έχω στο μυαλό μου μια ομάδα που θα ήθελα να ξανακάνουμε χιουμοριστικό πρωινό.

Δεν μιλάω για την παρούσα φάση, το ξαναλέω. Δεν υπήρχε ποτέ παρεξήγηση με τον Γιώργο Λιάγκα. Δε δημιουργείται από εμάς η παρεξήγηση αλλά από τους άλλους» υπογράμμισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να παρακολουθώ τον Γιώργο Λιάγκα και την υπέροχη ομάδα του για κάποιο θέμα που με ενδιαφέρει.

Όμως, επειδή είναι και ο Γιώργος Παπαδάκης πιο πριν και πολλές άλλες ενημερωτικές εκπομπές, γιατί κάνω ζάπινγκ, κάποια στιγμή αναζητώ λίγη χαρά.

Η Φαίη Σκορδά νομίζω δικαιώθηκε και θα δικαιωθεί με την απόφασή της να πάει στο ΣΚΑΪ γιατί δεν υπήρχε στο κανάλι εκείνη την ώρα πρωινή εκπομπή», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Αν δεν έκλεινε το MEGA, δεν θα έφευγα»

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε και στα μακροετή συμβόλαια που επιλέγει να κάνει.

«Γενικά εγώ δε φεύγω από τα κανάλια. Ήρθα στον ΑΝΤ1 από τη Θεσσαλονίκη. Τότε, το 2003 υπήρχε εδώ κάποιος που μάλλον δεν με ήθελε.

Γιατί ό,τι μου έβαζαν και έκανα σε δοκιμαστικό, ενώ πήγαινε πάρα πολύ καλά, έβαζε κάποιον άλλο. Κατάλαβα ότι εδώ κάποιος δεν με ήθελε.

Πήγα στο Mega όπου έμεινα 10 χρόνια. Αν δεν έκλεινε το Mega, δεν θα έφευγα. Τότε μάλιστα είχα πει ότι αν υπάρχει πρόβλημα θα δουλέψω τζάμπα», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή και τον γιο του.

«Ο γιος μου θέλω να είναι ευτυχισμένος. Δεν τον πρήζω για τίποτα άλλο. Προσπαθώ να τον βοηθήσω όσο μπορώ.

Θέλω να του δώσω όση περισσότερη ευτυχία γίνεται. Έχουν συμβεί πολλά μέσα μου, καταστρεπτηκά. Τον Γρηγόρη τον έχω διαλύσει, αλλά τουλάχιστον να βοηθήσω έναν άλλο άνθρωπο», επισήμανε.

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024